Вижте акцентите от броя на вестник „Труд“ в сряда, 26 юли

Вицеадмирал сменя Живко Суджука в Добрич

01-55
Вицеадмирал Пламен Манушев бе назначен за областен шеф на ГЕРБ в Добрич след скандала с депутата Живко Мартинов, наричан вече Живко Суджука. Прокурори от „Антикорупция” и въоръжени служители на Бюрото по защита пристигнаха вчера в Добрич. Там започнаха разпити на свидетели срещу Суджука, някои които са били заплашвани.

 

Дончев и Златева също
държали здраво чадъра над Боршош

04_1

Освен Румяна Бъчварова ярки следи по дръжката на чадъра, опънат над Мирослав Боршош са оставили и двама вицепремиери – Томислав Дончев и Деница Златева. Това става ясно от доклада на временната комисия в Народното събрание за НДК. По време на заседанията стана ясно, че докато е бил принципал на НДК Томислав Дончев е развързал ръцете на Боршош за безлимитни харчове.

 

Нотариус Механджийска
отказала съмнителни сделки

08-1-2

Нотариус Валентина Механджийска е отказала да изповяда една или няколко съмнителни сделки, с които е засегнала интереси за много пари. Това е основната версия на криминалистите, които разследват бруталното нападение на 54-годишната юристка и нейната дъщеря, научи „Труд”.

 

 

Петима кандидати
в битка за ЧЕЗ

15-1

Петима са кандидатите сред които чешката електроенергийна компания ЧЕЗ ще избере купувач на активите на групата в България, научи “Труд”. До 31 юли е срокът в който трябва да подадат своите окончателни оферти.

 

 

 

Ислямска държава в Ирак – началото, краят и Post-factum

11-kuti

Как се стигна до религиозната война между шиитите и сунитите – анализ на Димитър Гърдев

 

 

 

 

Грантовете са им скъпи

41-3

Как Христо Иванов даде на три млади адвокатки, работещи за соросоидна фондация, да анализират ЗСВ

Боси
по асфалта

obama

Това да извикаш “Президентът е бос!” не е същото като да кажеш “Царят е гол!”. Ако един държавник размърда пръсти на краката пред широката общественост, това не се брои за вид ексхибиционизъм, нито за разголване на държавническата му душевност. Това дори не е нарушаване на някакво табу, понеже такова не съществува.

 

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.