Вижте акцентите от броя на вестник „Труд“ в понеделник, 31 юли

„Жива“ вода на промоция
за 22 лева литъра

08-1

“Жива” вода от общодостъпния извор в шуменската община Върбица се продава от лечителски сайт. Това открили с огромна изненада служители в кметството и са пуснали известие във фейсбук, че всеки може да си налее от лековитата вода, без да плаща и стотинка. В сайта лекът за очи се продава за “солените” 18 лв. за половин литър. Търговецът, някой си Никола, е определил 22 лв. за литър. Освен това той пуска и “промоция” – два литра за 26 лв.

 

Здравна карта
на лятото

0203.indd

Три пъти повече болни от магарешка кашлица. 520 случая на стомашни разстройства регистрирани за седмица в цялата страна

 

 

 

Боршош ремонтирал
зали без обществени поръчки

01-borshosh

След проверките на ДНСК и на външната одиторска фирма “Семпер Фортис” ООД, които откриха много нарушения в НДК, и проверката на Главния инспекторат към Министерски съвет приключи със констатации за неспазване на Закона за обществените поръчки (ЗОП) и грубо погазване на Търговския закон от бившия директор Мирослав Боршош. Докладът на комисията, назначена от премиера Бойко Борисов е от 47 страници.

 

Престъплението
от „Бистришко бранище“
на псевдоеколозите

42_01

Кой превърна локално огнище на корояд в национална еко-катастрофа? Ще задържи ли Бойко Борисов политическия чадър над „зелените“ НПО-та за сметка на 1 млн. декара умираща българска гора?

 

 

 

Връщат българин,
лежал невинен в гръцки затвор

10_01

Гръцките власти върнаха у нас българина Иво Богданов, лежал 7 години в затвора заради съдебна грешка. Екстрадицията трябваше да приключи до 20,05 часа вчера с полет на егейските авиолинии. До редакционното приключване на броя Богданов все още не бе стъпил на българска земя.

 

 

Съдът на страната на сектите

41-1-bhk_ssb-2

БХК обвини православна християнка, заради дискриминация на последователи на псевдо-гуру

 

 

 

Огнян Златев, ръководител на представителството на ЕК в България, пред „Труд“:
Над 1,1 млрд. евро влизат в България
по плана “Юнкер”

15-01

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.