Вижте акцентите от броя на "Труд" в петък, 16 февруари 2018

Премиерът Бойко Борисов:

Изказването на президента

е вероломно нападение срещу кабинета

05_01

“Ако трябва да използвам военни термини, изказването на президента беше вероломно нападение срещу правителството”, заяви вчера премиерът Бойко Борисов. Думите му бяха част от острите искри, прехвърчали вчера задочно между “Дондуков 1” и “Дондуков 2”, в които Борисов и президентът Румен Радев си отправиха обвинения в политически “грехове”. В сряда вечерта в предаването “Питай премиера” по Би Ти Ви

 

Фандъкова:

Луковмарш няма място в София

7-1

Луковмарш няма място в София, заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод планираното в събота поредно издание на мероприятието.

 

 

Средната заплата в София надмина 1500 лева

02-01

В София средната заплата за декември е 1523 лв., сочат данните на НСИ. Разликата във възнагражденията в столицата и останалите гладове е огромна. Средни заплати от над 1000 лв. взимат само в областите Стара Загора (1 119 лв.), Варна (1 076 лв.) и Враца (1 048 лв.). В останалите райони на страната заплатите масово са по 800-900 лв.

 

Братя от Приморско

проверявани за разстрела на данъчен шеф

09-01

Двама братя, родом от Приморско, както и техен приятел от същия град, са били задържани при полицейска операция по подозрение за съучастие в убийството на данъчния шеф Иво Стаменов, научи “Труд”. Акцията на ГДБОП е била в сряда сутринта в Приморско и Бургас. Братята били задържани в домовете им. Маскирани антимафиоти нахлули в малък хотел в Приморско и арестували собственика му.

 

Големият руски мит за Втората световна война

11-01-kuti

На танковете в атака, никога не е пишело „За Сталин“, надписът е „За Родината“ - анализ на проф. Божидар Димитров

 

 

 

Измислената Трета световна война в Сирия

10_1

Битката край Дейр ез Зор, в която американската коалиция изби руски наемници, не е за демокрация, а за петрол - коментар на Емил Спахийски

 

 

 

Виждам новата комисия “Антикорупция” като независима

Николай Николов

Интервю с доктора по право Николай Николов

 

 

 

 

 

Коментари

Задължително поле