Вижте акцентите от броя на "Труд" в понеделник, 2 април 2018

Българево

на бунт срещу „зелените“

02-1

Да бъде ли изваден заливът „Болата” край Калиакра от защитените обекти в България? Това е въпросът! Спорът е между местните хора, които поддържат изваждането, за да се отворят работни места с поминък и псевдозелените, които категорично са против. На 12 април предстои обществено обсъждане по горещата тема в РИОСВ Варна. Жителите на близкото село Българево се готвят да се вдигнат на бунт, за да защитят интересите си

 

33 хил. българи взимат над 5 бона на месец

06-1

Доходи в размер над 5000 лв. средно на месец са получили 33 339 души през 2016 г. Това са хората, които са обявили годишни доходи в размер над 60 хил. лв., става ясно от писмен отговор на министъра на финансите Владислав Горанов на въпрос на депутата от БСП Лало Кирилов. Сред тях има мениджъри на големи компании, адвокати, високоплатени певци, еднолични търговци, както и хора, които се занимават със земеделие.

 

Промени в движението заради метрото

dt_05

Въвеждат се промени в движението в София заради строителството на третата линия на метрото, съобщиха от Столичната община. Новата организация се налага във връзка с изграждането на подземната железница от ул. „Житница” до бул. „България”, и важи от 1 април до 1 октомври.

 

 

Клубът на ревльовците

dt_10

Или има и друга България - с нормални хора? - коментар на Иван Гарелов

 

 

 

 

Борбата с корупцията, боядисана в зелено

11-kuti

Или как се очерня България пред света - анализ на "Труд"

 

 

 

 

По 5 пъти на час

спасяваме от бедствия и пожари

13-1

Интервю с шефа на огнеборците ген. Николай Николов

 

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България