Вижте акцентите от броя на "Труд" в понеделник, 12 март 2018

Борисов и Заев почитат

жертви от Треблинка

04-01

Премиерът Бойко Борисов ще участва днес във възпоменателната церемония в Скопие по повод 75-годишнината от депортирането на евреите от територията на днешна Република Македония. В памет на жертвите на Холокоста Бориов, заедно с македонския си колегаЗоран Заев, ще поднесе венец на паметника на загиналите евреи. Медиите в съседна Македония припомнят, че във времето на Втората световна война от страната са депортирани в лагера на смъртта Треблинка 7 114 евреи.

 

Късна диагноза при всеки

втори с рак

doktor

Зачестява късната диагностика на онкологичните заболявания у нас. Всеки втори пациент със злокачествен тумор се оказва в напреднал стадий на болестта. Това сподели пред “Труд” хирургът от Александровска болница доц. д-р Свилен Маслянков.

 

 

Доходност до 9,2% на парите за трета пенсия

06-02

Доброволните пенсионни фондове носят доходност между 3,8% и 9,2% за последните 12 месеца до 1 март, показват изчисления на “Труд” на база данните на Комисията за финансов надзор. Една от причините за тези добри резултати е ръстът на родната фондова борса.

 

 

Цели румънски села идват

у нас за Великден

02-01

Румънци ще са основните гости в морските хотели край Варна този Великден. Цели селища начело с кметовете си пристигат у нас с автобуси за празника, съобщиха хотелиери. Повечето румънци са предпочели 3-дневни пакети.

 

 

Вдигаме до пет пъти санкциите за кражба

на вода

13-02

Интервю с регионалният министър Николай Нанков

 

 

 

 

България - Македония: По-добре късно, отколкото… по-късно

11_kuti

Днес в Скопие премиерът Бойко Борисов може би ще направи това, което никой от предишните български политици и държавници не посмя или не поиска - анализ на Костадин Филипов

 

 

Добрите новини и морето от омраза

10-01

Имам недооценени колеги, които не са позьори, фалшиви герои, връзкари и слагачи - коментар на Иван Гарелов

 

 

 

Тъмната сянка на

Бети над Лозан Панов

08-betipanova-1

Председателят на ВКС не каза истината за криминалното минало на Елисавета Панова. "Черният лебед” - разследвана за хулиганство срещу орган на властта, рискувала пет години затвор

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България