Вижте в кои части на София спират водата утре

Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 октомври. Това съобщиха от пресслужбата на дружеството.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Иречек“ в кв. „Крива река“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яков Крайков“, ул. „Св. Георги Софийски“, бул. „Пенчо Славейков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“ в Центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Владайска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“; ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „Тодор Бурмов“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Кюстендил“ в жк. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кюстендил“ от ул. „Царево село“ до бул. „Гоце Делчев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“ ъгъла с ул. „Кюстендил“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бунтовник“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бунтовник“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Николай Лилиев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бунтовник“ ъгъла с ул. „Николай Лилиев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 50 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 08:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 50, ул. 47. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 50 №11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Коментари

Задължително поле