Вижте какъв парламент се очертава в края на изборния ден

парламент, пленарна зала

Вижте какво се очертава 44-тото Народно събрание на фейсбук страницата на „Труд“:

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

 1. За 86-ти път ГЕРБ бие комунистите на избори.

  1. Голям бой имаше на президентските избори!Всъщност колко беше разликата между победителя и Майката на нацията? Сега е….по-скоро надвиване!

   1. Не бъркай вота за Радев с чист вот за БСП.

 2. Е и каква е ползата за нацията.?

 3. Мутрагеньо: „И аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“. Трети път подобни индивиди гласуват за тези, които направиха българите най-бързо изчезващата нация в света. Но на тях не им пука, че България изчезва – важно е да си направят далаверата тук и сега, пък България кучета я яли.

 4. Никой от сега участвалите в управлението на страната не желае премахването на изборния туризъм и платения вот,а става само с 3 елементарни стъпки.1 Премахване на двойното гражданство. 2. Право на глас само тези които си плащатат данаците в България 3 Образователен ценз.Не е редно хора които със своите данаци облагодеталстват чужди държави да определят нашият начин на живот.

  1. Абсолютно подкрепям и искам референдум. Единствената ми поправка е, че първа точка трабва да бъде за свикване на Велико Народно събрание, защото обикнвеното е скопено от към управленчески решения по най-важните въпроси. И едно допълнение – 120 хрантутника са ни напълно достатъчни. РЕФЕРЕНДУМ!!!!!!

   1. внс е необходимо ЕДИНСТВЕНО, за да легитимира промяната на броя на депутатите (защото уродите на демокрацията така си бетонираха местата).

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.