Вижте как депутати от ГЕРБ поздравиха дамите в парламента за 8 март (СНИМКИ)

По случай международния ден на жената – 8 март, мъжката част от парламентарната група на ГЕРБ зарадва всички дами в парламента.

Начало на инициативата даде председателят на парламентарната група Цветан Цветанов, който подари красив букет от лалета на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. По-късно народните представители от ГЕРБ Станислав Иванов, Александър Мацурев, Иван Миховски, Александър Иванов, Борис Кърчев и Владимир Вълев поднесоха орхидеи на всички жени в Народното събрание и ги поздравиха по случай празника им, съобщиха от партията. Милият жест донесе много усмивки на дамите, които на свой ред пожелаха на цялата парламентарна група на ГЕРБ много любов и семейно щастие.

Цвете получиха представители на нежния пол от всички партии, представени в Народното събрание, както и дамите от администрацията на парламента. Разбира се, не бяха пропуснати и всички журналистки.

„На всички вас, дами, подаряваме и днес, както и всеки друг ден от годината, искреното си уважение и пожелания да сте здрави, силни, дейни и вдъхновени“, бяха думите, с които представителите на силния пол от ГЕРБ поздравиха празнуващите жени днес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика