Вижте как протича конгресът на БСП (СНИМКИ)

Снимки: Цветан Томчев​

„БСП сложи началото на промяната – народите искат да са участници във взимането на решения, а не потърпевши.“ Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на 49-ия Конгрес на партията.

По думите ѝ несправедливостта бележи живота ни.

„Има друга дума, която най-често чуваме днес и тя е промяна. Промяната започна по волята на народите в света, в Европа и в България. Те поискаха справедливост и се обявиха против малцината, които притежават 97% от богатството в света“, каза тя.

„Те въстанаха срещу статуквото, поискаха нови водачи и тези водачи да им върнат достойнството – национално и човешко“, коментира Нинова.

„БСП сложи началото на такава промяна с избора на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на България. Благодаря ви и поклон за мъдростта ви и труда ви. Вие направихте възможна тази победа. Вие и хилядите социалисти, които представлявате днес тук в залата“, обърна се към делегатите на 49-ия Конгрес Корнелия Нинова.

Тя отдаде дължимото уважение и на тези 2 млн. българи, които са им повярвали и призова делегатите да убедят и останалата част от българите да повярват в БСП.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

 1. Както конгрес на БКП от времето на Тато ! Само че тезисите ги чете Курнелия ! А СерГея се хили като пъпеш.

 2. ПОРЕДНОТО МЕРОПРИЯТИЕ , КОЕТО КАКТО ВИНАГИ ЩЕ ВДИГНЕ ЛОЗУНГИ , А ПОСЛЕ ОБЕЩАНИЯТА ЩЕ ИЗТЕКАТ КАТО ВОДА В ШЕПИТЕ .НО ….НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ НА ЛАКЪРДИИ,, А КАКТО ЗНАЕМ ТОВАСА КАТО БЛАГИНКИ ЗА ТОЗИ И ОНЗИ ДРУГАР НО НЕ ЗА НАС .НЯМА И ДА СТАНЕМ УЧАСТНИ;И В В РЕДИЦИТЕ НА БСП МИЛИОНЕРИТЕ .НАЛИ ВЕЛИМИРЕ ,?А НА СНИМКИТЕ БЛЕСТИ ИСТИНСКИ ВОДОПАД ОТФИЗИОНОМШШ НА ДОВОЛНИ ДРУГАРИ ,ГОТОВИ ЗА ВЛАСТТА .

  1. Та в какво викаш да успее? Кат се надяваш, поне знаеш ли на какво?

  2. В най-лявата колона, тртата снимка отгоре надолу е показателна. Кака Кури приема овации с типичния поздрав за социалистите националисти в Германия, преди 70-80 години. Само дето Зиг Хайл не крещи! Което е точно по коминтерновските закони – социалисти от всички страни – обединявайте се.

 3. КАЗА И ГО НАПРАВИ.
  ВСЕ ПАК Е КАДЪР НА СДС .ДА НА СДС НАДЕЖДА
  ВСЕ ПАК ТОВА Е ВТОРИЯ ЕШЕЛОН НА ПАРТИЯТА..
  КАКТО ДОГАН КАЗА…НА ПАРТИЯТА МАИКА КОЯТО НИ Е СЪЗДАЛА..
  БРАВО КОРНЕЛИЯ…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.