Вижте как Румен Радев кацна със „Спартан“ в Брюксел

Новоизбраният български президент летя до Брюксел с военния „Спартан”, вместо с „Еърбъс А-319”, поради непредвидено съкращаване на разходите по посещението. Вижте кадри от първия полет на Радев като държавен глава.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Не е интересно как е кацнал. Ако се беше разбил щеше да е сеира….

    1. Отишъл да копа компирите на фашистите Юнкер и Меркел. Защо не му показахте мотиката?

  2. Стига с това черногледство, бе хора.Осъзнайте се! за вас няма угода.Във всичко виждате само лошото и затова природата ни отмъщава.Нали знаете израза-на всяко действие има противодействие.Бъдете по-позитивни и ще бъдете щастливи!

  3. Избрахме президент който не е политик.Мисля че това е най сполучливия избор за 28 години демокрация.Един нормален човек-тръгнал от нулата и се доказал като човек и професионалист.За всеки здравомислещ българин-нашите политици и десетките нароили се партии не заслужават 1% доверие и уважение.Една,,дежурна,,политическа върхушка която у всички нас буди отвращение!Така че този президент заслужава кредит на доверие и най вече -толерантност! С нищо не е заслужил злобните и арогантни коментарии!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.