Вижте как се разви София през 2016 г. (ВИДЕО)

Красиво видео в интернет показва ретроспекция от птичи поглед на големите инфраструктурни проекти, които бяха реализирани през отминалата 2016 година в София и около нея.

Кадрите са заснети от дронa на SkyScraperCity Bulgaria и показват изграждането на Северната скоростна тангента, надлеза на Филиповско шосе, Антична сердика, ЛОТ 3.3 на магистрала „Струма“, метрото, зелените площи, пътни ремонти и сгради в столицата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Да. БКП в акция. Наляха всички пари на държавата в един град (естествено съсипаха цялата държава) за последните 6 години и сега правим кипчета.

  2. А заснеха ли дупките, които се отварят малко след рязането на лентичките?

  3. Страшно развитие, няма що. Герберастки щуротии. Съжалявам, но само плитки мозъци се връзват на такива евтинии. Снимали с дрон София и ние трябва да ахнем. Аххх!!!

  4. Лот 3.3 на Струма в софия ли е?

    п.п. Колев, парите не са на държавата, а на народа – голямата част от който е точно там, където се инвестира. Но Вие чакайте да Ви налеят, с този кръчмарски подход ще си правите „кипчета“, ама друг път.

    п.п.п. SkyScraperCity е международен форум за любители. Вашите емоции и взаимоотношения с БКП не ги вълнуват.

  5. Във всичките показани строежи има големи компромиси в строителството! Всичко е правено, за да се вземат парите, няма ефективност на проекта, дори няма перспектива за в бъдещето. Ще кажете, че угодия няма но ще сбъркате, защото една работа като я правиш, я прави както трябва, иначе се превръща в поредната пречка! Погледнете например надлеза между Люлин и Филиповци и ще разберете какво имам предвид. За всички останали строежи важи същото!

  6. Това е някаква реклама на герберастите , която показва отвисоко и отдалеч некачествено завършени проекти с единствената цел – заблуда на лековерните . Истинската цел – присвояване на съответните комисиони /под масата – незаконни/ . Качеството се видя след нормалния сняг – дупка до дупка по новоасфалтирани платна в София , а по магистрала Тракия .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.