Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте кои са новите председатели на комисиите в парламента

Снимка: Архив

Народните представители утвърдиха състава на Комисията по бюджет и финанси. Председател на комисията ще бъде Менда Стоянова от ПГ на ГЕРБ, зам. – председатели Диана Йорданова от ГЕРБ, Георги Търновалийски от “БСП за България”, Николай Александров от „Обединени патриоти“ и Йордан Цонев от ДПС.

Председател на Комисията по правни въпроси ще бъде Данаил Кирилов от ПГ на ГЕРБ, а заместник-председател са Десислава Атанасова от ГЕРБ, Филип Попов от “БСП за България” и Хамид Хамид от ДПС.

Петър Кънев от “БСП за България” ще бъде председател на Комисията по икономическа политика и туризъм, а негови заместници ще бъдат Даниела Савеклиева от ГЕРБ, Маргарита Николова от „Обединени патриоти“ и Адлен Шевкет от ДПС.

Председател на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление е Искрен Веселинов от „Обединени патриоти“. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Петя Аврамова от ГЕРБ, Дора Янкова от “БСП за България” и Пламен Христов от „Воля“.

Председател на Комисията по външна политика ще бъде Джема Грозданова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Пламен Манушев от ГЕРБ, Красимир Богданов от „Обединени патриоти“ и Полина Христова от „Воля“.

Комисията по отбрана ще бъде с председател ген. Константин Попов от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Владимир Тошев от ГЕРБ, Николай Цонков от “БСП за България” и Борис Вангелов от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще бъде Цветан Цветанов от ПГ на ГЕРБ, а зам.-председатели Пламен Нунев от ГЕРБ, Георги Андреев от “БСП за България”, Десислав Чуколов от „Обединени патриоти“ и Ахмет Ахмедов от ДПС.

Комисията по земеделие и храни ще се оглавява от Десислава Танева от ГЕРБ. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Димитър Гечев от ГЕРБ, Светла Бъчварова от “БСП за България”, Йордан Апостолов от „Обединени патриоти“ и Бюрхан Абазов от ДПС.

Председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика ще бъде Хасан Адемов от ДПС. Светлана Найденова от ГЕРБ ще бъде зам.-председател на комисията, както и Георги Гьоков от “БСП за България” и Калин Поповски от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по образованието и науката ще бъде Милена Дамянова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Галя Захариева от ГЕРБ, Анелия Клисарова от “БСП за България”, Милен Михов от „Обединени патриоти“, Ерол Мехмед от ДПС.

Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще бъде с председател Славчо Атанасов от „Обединени патриоти“. Зам.-председатели ще бъдат Стефан Апостолов от ГЕРБ, Весела Лечева от “БСП за България” и Боряна Георгиева от „Воля“.

Комисията по здравеопазването ще бъде с председател Даниела Дариткова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Лъчезар Иванов от ГЕРБ, Георги Йорданов от “БСП за България” и Георги Колев от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията околната среда и водите ще бъде Ивелина Василева от ГЕРБ, а зам.- председатели Христо Грудев от ГЕРБ, Манол Генов от “БСП за България” и Атанас Стоянов от „Обединени патриоти“.

Комисията по транспорт и информационни технологии ще бъде с председател Халил Летифов от ДПС. Зам.-председатели ще бъдат Станислав Иванов от ГЕРБ, Георги Свиленски от “БСП за България”, Росен Иванов от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по култура и медии ще бъде Вежди Рашидов от ГЕРБ. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Диана Саватева от ГЕРБ, Станислав Станилов от „Обединени патриоти“.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете