На 17 септември 2019 да почерпят

Прабългарите отиват в луксозната вила в „Игри на волята“ Славяни ще спят в рибарската хижа, Траки отиват на плажа

Путин: Военно-техническите връзки между Русия и Турция се задълбочават

Гърция изплаща предсрочно част от кредитите си към МВФ

Луксозните имоти поскъпнаха с 2,3%

Ердоган на тристранната среща в Анкара: Можем да вземем решение за конкретни мерки, за да изгасим пожара в Сирия

Сълзи и гняв за един век Хайтов 100 г. от рождението на големия писател в Народния театър

Жена загина при челен удар на пътя Русе – Бяла

Нови наводнения в Испания, засегнати са предградията на Мадрид

СЕМ не разбра защо БНР спря Генералният директор твърди, че излъчването на “Хоризонт” не е спирало, а ресорът на Силвия Великова не е сменян

Взривът на бензиностанция в Добрич вероятно е причинен от манипулирана газова бутилка

И инжекция не вдигнала Рейш за „Черно море“

Признава ли се времето за майчинство при изчисляване на процент „клас”

Пернишкото село Люлин е без вода четвърти ден заради поредица от аварии

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 17 септември 2019

Вижте кои са новите председатели на комисиите в парламента

Народните представители утвърдиха състава на Комисията по бюджет и финанси. Председател на комисията ще бъде Менда Стоянова от ПГ на ГЕРБ, зам. – председатели Диана Йорданова от ГЕРБ, Георги Търновалийски от „БСП за България“, Николай Александров от „Обединени патриоти“ и Йордан Цонев от ДПС.

Председател на Комисията по правни въпроси ще бъде Данаил Кирилов от ПГ на ГЕРБ, а заместник-председател са Десислава Атанасова от ГЕРБ, Филип Попов от „БСП за България“ и Хамид Хамид от ДПС.

Петър Кънев от „БСП за България“ ще бъде председател на Комисията по икономическа политика и туризъм, а негови заместници ще бъдат Даниела Савеклиева от ГЕРБ, Маргарита Николова от „Обединени патриоти“ и Адлен Шевкет от ДПС.

Председател на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление е Искрен Веселинов от „Обединени патриоти“. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Петя Аврамова от ГЕРБ, Дора Янкова от „БСП за България“ и Пламен Христов от „Воля“.

Председател на Комисията по външна политика ще бъде Джема Грозданова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Пламен Манушев от ГЕРБ, Красимир Богданов от „Обединени патриоти“ и Полина Христова от „Воля“.

Комисията по отбрана ще бъде с председател ген. Константин Попов от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Владимир Тошев от ГЕРБ, Николай Цонков от „БСП за България“ и Борис Вангелов от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще бъде Цветан Цветанов от ПГ на ГЕРБ, а зам.-председатели Пламен Нунев от ГЕРБ, Георги Андреев от „БСП за България“, Десислав Чуколов от „Обединени патриоти“ и Ахмет Ахмедов от ДПС.

Комисията по земеделие и храни ще се оглавява от Десислава Танева от ГЕРБ. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Димитър Гечев от ГЕРБ, Светла Бъчварова от „БСП за България“, Йордан Апостолов от „Обединени патриоти“ и Бюрхан Абазов от ДПС.

Председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика ще бъде Хасан Адемов от ДПС. Светлана Найденова от ГЕРБ ще бъде зам.-председател на комисията, както и Георги Гьоков от „БСП за България“ и Калин Поповски от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по образованието и науката ще бъде Милена Дамянова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Галя Захариева от ГЕРБ, Анелия Клисарова от „БСП за България“, Милен Михов от „Обединени патриоти“, Ерол Мехмед от ДПС.

Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще бъде с председател Славчо Атанасов от „Обединени патриоти“. Зам.-председатели ще бъдат Стефан Апостолов от ГЕРБ, Весела Лечева от „БСП за България“ и Боряна Георгиева от „Воля“.

Комисията по здравеопазването ще бъде с председател Даниела Дариткова от ГЕРБ. Зам.-председатели ще бъдат Лъчезар Иванов от ГЕРБ, Георги Йорданов от „БСП за България“ и Георги Колев от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията околната среда и водите ще бъде Ивелина Василева от ГЕРБ, а зам.- председатели Христо Грудев от ГЕРБ, Манол Генов от „БСП за България“ и Атанас Стоянов от „Обединени патриоти“.

Комисията по транспорт и информационни технологии ще бъде с председател Халил Летифов от ДПС. Зам.-председатели ще бъдат Станислав Иванов от ГЕРБ, Георги Свиленски от „БСП за България“, Росен Иванов от „Обединени патриоти“.

Председател на Комисията по култура и медии ще бъде Вежди Рашидов от ГЕРБ. Зам.-председатели на комисията ще бъдат Диана Саватева от ГЕРБ, Станислав Станилов от „Обединени патриоти“.

 

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.