На 16 юли 2018 да почерпят

Шампионът прибра 38 млн. долара

Доналд Тръмп пристигна в Хелзинки

Кооперация се запали в Шумен

Земетресение с магнитуд 5 по Рихтер в Япония Няма опасност от цунами

Очаква ни най-голямото лунно затъмнение за този век

Чумата донесли бежанци от Турция В страната вече са умъртвени близо 4000 овце и кози

Протест на жители на пернишки квартал блокира пътя Перник-Радомир-Кюстендил

Ново огнище на птичи грип в добричкото село Миладиновци

Карловка осъди „Свидетели на Йехова“ Сгрешена кметска заповед бави събарянето на незаконна постройка на сектата

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 16 юли 2018

Бежанските центрове в страната трябва да бъдат закрити, защото в тях няма много хора, а издръжката им е голяма, смята Джамбазки

20 години по-късно: Франция отново е световен шампион!

Никос Кодзиас: Споразумението за името Северна Македония ще получи зелена светлина от гръцкия парламент

Губим 30 години заради обжалвания 80% от поръчките се оспорват и затова изпълнението на обектите закъснява

Вижте на какви цени ще продават дърва за огрев държавните горски стопанства

Пълна справка за определените количества и границите, в които варират утвърдените цени за директна продажба на физически лица на дърва за огрев в държавните горски стопанства предоставя министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов в писмен отговор на въпрос от парламентарния контрол на депутата от БСП Светла Бъчварова-Пиралкова.

Общото количество дърва, което е предвидено да се добие през 2017 г. от горски територии – държавна собственост, е 2.2 млн. плътни кубични метра или около 4 млн. пространствени кубични метра. Предвидените за настоящата година чрез директни продажби на населението от държавните стопанства са съотносими с отчетените през 2016 г. – 1.13 млн. пространствени кубични метра и дори са завишени с 6 на сто до 1.20 млн. пространствени кубични метра.

„Цените са без съществена промяна спрямо миналогодишните, но е необходимо да се отбележи, че те не включват разходите за транспорт, товарене и разтоварване. Тези дейности се заплащат от купувачите и обикновено се извършват от частни физически или юридически лица, които притежават собствени транспортни средства, като стойността на предлаганата от тях услуга зависи от транспортното разстояние, цената на горивата, нормата на печалба и др.“, напомня Порожанов.

clipboard011

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Хайде стига с тези дърва…..държавата да ни продава соларни инсталации или поне да ги субсидира….

  2. От десет години съм питал ТИКВАТА, защо се създаде българското предприятие „КОМИ“? И се стигна до днес да останем без гори. Неговото минестерство изнесе горите във вид на ПДЧ. А сега с какво ще се отопляват селяните? А ти отоплявал си се със соларни инсталации?

  3. Една история за това как върнах съпруга си обратно. Моят свят и животът ми се завръщат! След една година на счупени отношения съпругът ми ме уведоми за причините. Чувствах се, че животът ми е на път да свърши, почти се самоубих, бях емоционално настроен от много дълго време. (Благодарение на вещицата, наречена д-р Н. НАГА), когото срещнах онлайн. Един верен ден, докато плават през интернет, съм свидетел на свидетелството на този магьосник. Някои хора свидетелстват, че е върнал своето бивш гадже, някои признали, че възстановява матката, изцелява рак и други болести, някои признават, че може да заклейми, за да спре развода и т.н. Също така срещнах специално свидетелство за жена на име CINDY, тя свидетелства за това как тя е довела нейния приятел Ex за по-малко от два дни и че в края на своето свидетелство тя се отказва от имейл адреса си д-р NHAGA. След като прочетох всичко това, реших да опитам. Свързах се с него по имейл адрес (Nhagaspellcaster@gmail.com) и обясних проблема, като ми каза да не се безпокоя, че след 48 часа съпругът ми ще се върне при мен. За моя изненада съпругът ми дойде при мен и ме помоли да му простя. Решихме проблемите си и сме по-щастливи от преди …
    Д-р НХАГА наистина е талантлив човек и няма да спра да го публикувам, защото е чудесен човек … Ако имате проблем и търсите истински и истински специалист за решаване на всички ваши проблеми. Това е легитимно. Свържете се с него на неговия имейл (Nhagaspellcaster@gmail.com) или посетете http://www.nhagaspellcaster.webs.com

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.