Вижте новата "Неврокоп Арена" (снимки)

Стремим се към подобряване на стандарта на живот във всички райони на България, сред които е и югозападната област Благоевград. Днес там, в Гоце Делчев, с местни жители открихме многофункционалната спортна зала „Неврокоп Арена“, написа във фейсбук премиерът Бойко Борисов.

"Помня преди години разговорите ми с кмета, когато открихме парк в града, както и лошото състояние на пътищата в седловината Предела, които вече са възстановени. Каквото е поискал кметът на Гоце Делчев – е направено. Отделени са и 300 000 лв. за спортна зала в едно от най-големите села в общината – Брезница.

Комплексът „Неврокоп Арена” включва зала от метална конструкция, хотел за настаняване на спортисти и общи части за посетители. Имаха проблеми със спортната зала, но с кмета и с местните депутати говорихме, за да ги разрешим. Състезателната зала е с основно игрално поле 20/40 метра, което е подходящо за състезания и тренировки по хандбал, баскетбол, волейбол, борба и тенис. Капацитетът е 1100 места, а за изграждането са отделени 3,3 млн. лв.", пише още Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България