Вижте снимки и видео от сватбата на Виолета Сиракова и Георги Коруджиев

Този уикенд дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета сключи брак с партноьра си Георги Коруджиев в резиденция "Бояна".

Виолета и Георги са заедно от няколко години, като двамата имат и 3-годишна дъщеричка, кръстена на своята баба Илиана. В края на 2018-та, двойката се сгодява в Барселона, като датата на годежа съвпада с тази, на която Илиана и Наско сключват брак през 1983 година.

В личните си Facebook профили, младоженците и техните родители непрестанно споделяха кадри от сватбеното тържество.

Илиана Раева описа вечерта като незабравима, а на младото семейство пожела да бъдат благословени, защитени и любовта им да не пресъхва.

Съпругата на Наско Сираков сподели и видео, на което нейният 86-годишен баща се включва в хорото: "Моят прекрасен татко на 86 години е на хорото! Младеж!!!! Това беше неговият поздрав за сватбата на внучката му и любимия и. Накрая получава целувка и от правнучката си Илиана".

Най-важният гост на сватбата обаче бе дъщеричката на младоженците, която бе изпроводена до олтара от своята баба, което предизвика много емоции в гостите. Друга важна роля бе поверена на сестрата на Виолета - Славея, която бе удостоена да бъде кума.

Тя също отправи пожеланията си към булката и младоженеца: "Една приказка изпълнена с вълшебства и море от любов. Пожелавам на младото семейство сбъднати мечти, дечица, любов, щастие... И нека с лекота и усмивки да преминавате през живота, хванати ръка за ръка

Обичам виии", написа Славея в Instagram.

Самата Славея се сгоди едва преди месец, като се похвали с пръстена в социалните мрежи. Името на годеника й остава в тайна, но е известно, че и тяхната сватба ще се състои тази година.

Сред гостите на събитието имаше и доста популярни лица, като 100 кила, Маги Джанаварова, Галена и Драго Чая се погрижиха всички присъстващи да се забавляват цяла вечер.

Кулминацията на цялото сватбено празненство бяха ефектните фойерверки, озарили нощното небе, под звуците на красива музика.

Коментари

Задължително поле