Виктория Василева от "Величие" намекна, че ще съди Ивелин Михайлов

Снимка: БНТ
Виктория Василева, "Величие"

"Може би разпадането на "Величие" е била заложената цел от самото начало", заяви пред БНТ действащият депутат от бившата партия "Величие" Виктория Василева.

"Мисля, че имаше планове "Величие" да подкрепи ГЕРБ", заяви Василева.

Тя беше категорична, че ако е имало подобни планове "Величие", то това са "били планове на някой друг, но не и нейни". Каза, че зад тези планове стои Ивелин Михайлов. И заплахите срещу нея и семейството й са предадени на компетентните органи.

"Но мисля, че това, което се случи е христоматиен пример за това какво се случва в политиките, когато загубиш представа за реалностите и да оставиш егото на един човек да унищожи една идея", добави Василева.

Василева подчерта, че по време на предизборната кампания от партията са отправяли ясни политически послания, а не "разговори на такова махленско ниво".

"С влизането в парламента обаче този сериозен политически разговор изчезна. Веднага започнаха едни много странни обвинения и буквално клевети".

"Още на втория ден започнаха едни натрапчиви внушения, че 5,6 депутати от "Величие" са пробити, купени".

Тя добави, че е "ужасно под достойнството й е да отговаря на болните фантазии на един член на една партия". Каза, че ще отговаря на подобни обвинения само и единствено в съдебна зала.

"Там е една цяла кохортичка от хора, при които хроничната лъжа явно е естественото състояние. Ще преценя кои са били най-тежките клевети, обвинения и ще се съсредоточа върху тях".

Отказа да отговаря на твърдения от Ивелин Михайлов, защото "някакъв човек отдавна живее в паралелна реалност". По думите й той явно е целял да придобие някаква популярност. Каза, че тя борави с факти, които скоро ще станат достояние на всички за това какво стои зад всички действия на Михайлов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика