Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

По-леки мерки след 3 дни спад на заразени (обзор)

Връщат на фирмите част от оборота

СЗО: Хирургическите маски забавят разпространението на коронавируса

Kредитите с различна ваканция Допитване на “Труд” сред банкери показа, че първоначалното отсрочване може да бъде за срок от 2-3 месеца

Министър Захариева: Основен приоритет за ЕС остава борбата с разпространението на коронавируса и подкрепата за икономиките

Връщат пари за парно с изравнителните сметки

Винаги кризата е време на нови идеи, казва шефът на спортните журналисти в света

Сигурен съм, че това лято олимпиада няма да има – казва Джани Мерло, шеф на Асоциацията на спортните журналисти (АИПС). – Представете си повече от 200 делегации да живеят на едно място в Олимпийското село. И ако дори и един човек е заразен, какво правим? Има вариант да се въведе 14-дневна карантина преди това. Но не е ясно какво ще стане, ако някой пипне вируса? Отбора ли да върнат, игрите ли да спират?
Италианецът живее в Ломбардия, една от най-засегнатите зони от епидемията. Той признава, че за 10 дни е излизал само веднъж от дома си, за да си напазарува.

„Според прогнозите на Италия ще са й необходими 2 месеца, за да се нормализира положението и хората да излязат на улицата – продължава той. – А на други страни, които все още не осъзнават опасността от болестта, ще им трябва повече време.“

И допълни, че в сегашната обстановка всички международни федерации трябва да се съберат и да обсъдят календарите си за следващите няколко години.

„Кризата винаги е време за нови идеи – казва още той. – Лесно е да работиш, когато имаш куп пари и възможности. А сега трябва да се изявят най-добрите управленци и професионалисти.”

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.