Вин Дизел се събира с най-голямата си любов

Връзката между двамата артисти продължи едва няколко месеца.

Актьорът си партнира отново с Мишел Родригес в „Бързи и яростни“ 9

Премиерата е скоро

Мишел Родригес и Вин Дизел играят отново заедно в предпоследната част на „Бързи и яростни“. Първоначално екшън франчайзът трябваше да излезе на големия екран в средата на 2020 г., но пандемията измести времето на премиерата. Сега създателите се надяват, че феновете ще видят „най-бързия филм“ до края на 2021 година.

Сюжетът на новия "Бързи и яростни" се пази в най-строга тайна, като не се позволява и най-малки течове на информация, но името на режисьора и актьорския състав са известни. Режисьор на деветата част на лентата е Джъстин Лин, който е работил по четири епизода на поредицата. Известно е също така, че за радост на феновете Вин Дизел и Мишел Родригес ще се съберат отново на екрана.

„Любовната история на нашите герои е най-голямата любовна история, която някога сме виждали във филм“, каза Вин Дизел пред Entertainment Weekly.

Ще припомним, че Родригес и Дизел се срещнаха на снимачната площадка на една от частите на „Бързи и яростни“, чувствата пламнаха помежду им, но звездите не останаха заедно дълго: двойката се раздели няколко месеца по-късно. 

Изглежда, че за 20 години съществуване и почти дузина филми, феновете на „Бързи и яростни“ са видели всичко - и най-сложните трикове, които нарушават законите на физиката на състезателните и обикновените автомобили, мотоциклети и дори танкове, и връщането на герои от мъртвите, които в никакъв случай не биха могли да възкръснат.

Десетата, юбилейна част на екшън поредицата, чиято премиера е планирана за 2022 г., отново ще докаже, че „Бързи и яростни“ и „логика“ едва ли са съвместими понятия. Този път обаче феновете вероятно ще са особено доволни – заговори се за вероятното завръщане във франчайза на Ева Мендес. Ето как коментира Вин Дизел слуховете за връщането на актрисата в ролята на Моника Фуентес: „Нека изчакаме десетата част. Мога само да кажа, че е невъзможно да покажем всичко, което имаме предвид, само в един филм. Така че можете да фантазирате какво още ви очаква."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино