Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Вицеадмирал Пламен Манушев, Цветан Цветанов и Мария Габриел посетиха новоизграденото пристанище в Поморие

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел в област Бургас посетиха новоизграденото пристанище в Поморие.

unnamed-13

„Преди една година, когато бяхме тук, все още вървяха строителните дейности, за да се финализира този прекрасен обект за 10 млн. лева. Това са пари, които бяха отделени по ОП „Рибарство от европейските фондове“, каза Цветан Цветанов. По думите му, това още веднъж показва силният глас, който има в Европа сегашното правителство с министър-председател Бойко Борисов. „Завършеният проект е резултат от градено доверие, това е капацитет, който е изграден от местната администрация, кмета и всички институции, които имаха пряко отношение по финализирането му“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев получи рул като символичен подарък, с пожелание да води политиката на страната в правилната посока. Той благодари на присъстващите и добави, че се радва да види много от хората, с които е служил във флота. Според него Цецка Цачева е правилният избор за президент на България. „На тези избори е поставена на карта нашата ориентация. Трябва да държим твърдо този курс на европейско развитие, защото това е вярната посока за България“, заяви вицеадмирал Манушев.

Евродепутатът и зам.-председател на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел призова хората да подходят активно към изборите на 6-ти ноември. „Важно е да покажем България като стабилна и сигурна страна. Това е моят призив и точно затова трябва да гласуваме за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Дори само с професиите си те въплъщават върховенството на закона и сигурността. Това са нашите европейски и български ценности. Те ще гарантират, че ще продължим да бъдем доверен партньор на Европейския съюз“, обясни Мария Габриел.

Кметът на Община Поморие Иван Алексиев показа на гостите модерното рибарско пристанище на града. Той подчерта, че една от най-съществените дейности при изграждането му беше укрепването на бреговата ивица и строителството на предпазен вълнолом, който служи за защита на подходния канал при входа на акваторията. Рибното пристанище се простира на площ от 41 309 кв. м. и има капацитет от общо 120 стоянки за кораби и лодки, рибна борса, сграда за административно обслужване и ремонтни работилници. В края на юли модерното съоръжение бе прието без забележки от Държавната приемателна комисия и получи удостоверение за годност за 35 години. Заради непосредствената близост до градския център проектното решение даде възможност за хармонично вписване на пристанищната територия в централната градска част. Районът бе благоустроен и озеленен, което придаде завършен вид на крайбрежната алея „Яворов”. Така през рекордния туристически сезон бе предоставена допълнителна площ за търговски обекти.

Иван Алексиев връчи на Цветан Цветанов свидетелство за дарение с благодарности от името на „Фондация Поморие” заради направеното от ПП ГЕРБ дарение за изграждане на бронзова статуя на патронния светец на града св. Георги Победоносец.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.