Тръмп каза, че никой президент на САЩ не е бил толкова твърд към Русия като него

Поругаха гроба на Стефан Стамболов Разрушен е и паметникът на Каблешкови

Берлин незаконно депортирал екстремист Върнатият на Тунис Сами А. е бил бодигард на Осама бен Ладен

Четири уволнения заради чумата разпореди Борисов (обзор) Браншът и правителството се споразумяха, карантината ще продължи шест месеца

Животновъди даряват кози от стадата си на засегнатите от чумата

20% по-малко безработни жени 14,4% разлика в заплатите на двата пола

Баварски патрули на границата с Австрия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 юли 2018

„Боинг“ получи поръчка за два нови „Еър Форс 1“ Сделката е на стойност 3,9 млрд. долара

Плащаме в брой до 5000 лева

Криминално проявен мъж буйствал в автобус на градския транспорт и отправил заплахи към водача

12 000 деца са отпаднали от клас 2000 върнати, но отново напуснали

САЩ добиха 11 милиона барела суров петрол за един ден за първи път в историята

Унгария се изтегля от миграционен пакт на ООН Споразумението ще бъде окончателно прието през декември

Въвеждаме еврото от лятото на 2022 г. Трябва да престоим в ERM II поне 3 години, каза Валдис Домбровскис

Вицепрезидентът Илияна Йотова изрази надежда, че младите и образовани хора ще намират все повече своята реализация в България

Надявам се, че младите и образовани хора ще намират все повече своята реализация в България. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към студенти от български университети, които преминаха през стажантската програма в Комисията по помилването към президента на Република България. Вицепрезидентът връчи сертификати на успешно завършилите обучението в президентската библиотека, съобщи пресцентърът на президентството.

„Убедена съм, че сте придобили не само нови професионални познания, но и повече самочувствие след завършването на своя стаж“, каза Илияна Йотова и поздрави младите хора за положените усилия и постоянство във формирането на реални умения в една сложна материя като помилването, която касае човешки съдби. Стажантите изразиха удовлетворението си от съвместната работа с експертите от комисията и споделиха, че стажантската програма е била изключително ползотворна за тяхното бъдещо развитие.

Студентите преминаха през четиримесечно специализирано обучение по наказателно, наказателно изпълнително и конституционно право, права на човека и съдебна психология в допълнение към знанията, които получават в университета. В програмата те имаха възможност да работят във всички сфери на дейност на Комисията по помилването. Това е първата стажантска програма, насочена към младите хора, от началото на мандата на вицепрезидента Илияна Йотова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.