Вицепремиерът Марияна Николова ще участва в международното изложение „Управление на инвестициите“

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова ще участва в четвъртото издание на международното изложение „Управление на инвестициите“, което ще се проведе във Франкфурт на Майн на 12 и 13 март 2019 г. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Българският вицепремиер ще бъде сред водещите участници на форума. Тя ще направи изказване в дискусионния панел „Подобряване на бизнес климата и стимули“. Николова ще представи пред водещи инвеститори възможностите, предимствата и условията за развитие на бизнес в България.

Тази година събитието, което дава възможност за привличане на преки чуждестранни инвестиции, ще бъде открито от Федералното министерство за икономическо сътрудничество на Германия. Изложението „Управление на инвестициите” цели да подпомогне изграждането на по-ефективни икономически и социални партньорства, конкурентоспособността на различните региони и да създаде контакти между държавни органи, фирми и международни финансови институции.

Коментари

Задължително поле