Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

ВКС ще решава дали трима бургаски лекари са виновни за смъртта на родилка

Върховният касационен съд ще решава дали трима бургаски лекари са виновни за смъртта на родилка. Апелативна прокуратура в Бургас е протестирала оправдателна присъда за медиците Александър Маджуров, Нина Добрева и Сияна Драгнева.

Те бяха обвинени през 2008 -ма година за причиняването на смърт на Полина Димова. Тя почина на 3 февруари същата година. В съобщение от прокуратурата в Бургас се казва, че лекарите не са отчели силно увреденото състояние на бременната жена, проявили са бездействие и непредпазливост, в следствие на което е настъпил леталният изход.

През 2014-та година тримата медици бяха оправдани от Окръжен съд – Бургас. Решението на магистратите бе потвърдено на 12 декември тази година и от Апелативния съд.. Сега по казуса ще се очаква произнасянето на Върховния касационен съд.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. само Марковски и Доковска знаят отговора – заемат ли се е сигурно ,но и тогава пак остава фифти фифти решението – защо ? Защото гарван гарвана око не вади и най важното няма лекари доценти – и професори – те едни академици са с преписани дипломи и променено съзнание очевадно от изпитите на лекарите гледащи бездиханно за подкупи .т. е елате да видите как се дават специалности – та да застанат обективно и да решат медицинския казус от цялото дело .

  2. На всички е ясно след 9 години открит процес,че лекарите са невинни,а обвиненията несъстоятелни.Излишното протакане на делото е стар номер за пари.Да припомним,любопитната подробност , че защитник на родителите на Полина е адвокат Сава Каров. Юристът е бивш полицай, който бе осъден на година и половина условно за длъжностно престъпление от Военно-апелативният съд през 2008 г. Каров бе задържан с белязани банкноти още през 1995 г. Впоследствие той осъди държавата в Страсбург за забавения процес срещу него. Изплатени му бяха 5 000 евро.този ще измъкне много пари от родителите,като ги будалка

Отговорете