Владимир Кузов стана стажант в съда

Осъденият за педофилия и блудство, бивш депутат Владимир Кузов – стажант в съда. Самият той обяви пред пред БТВ, че смята да работи като магистрат.

Владимир Кузов е един от печално известните депутати на прехода. Като народен представител от партия „Атака” през 2006 година той е отстранен  от парламента заради педофилски действия и блудство. През 2009 г. е постановена и осъдителна присъда.

Днес обаче съдебната система го е приютила. А той се кани да превърне правото в своя професия. Вече е на шестмесечен стаж в съда. „Нищо не ми пречи, знаете, че беше политическо дело”, коментира спокойно той.

Кузов няма притеснения. Смята, че е осъден несправедливо и делото му трябва да бъде възобновено. А в България почти нямало качествени съдии.

„Мен ме интересува целият океан на правото… гражданското е океан, а наказателното е море”, коментира той.

Стажант Кузов е твърдо решен да продължи да плува във водите на правото.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Тъз мръсна гнида трябва да изгние в панделата

  2. „Стажант Кузов е твърдо решен да продължи да плува във водите на правото.“ Защо да не плува човекът,след като има бански и яки връзки?!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.