Владинова е звездата на европейското

Невяна Владинова влиза като голямата звезда на европейското първенство по художествена гимнастика в Будапеща, поне според официалния сайт на състезанието. Родната прима даде интервю „Под светлината на прожектора“, в което призна, че очаква сериозна конкуренция от съперничките си от другите страни, както и от другата българка – Катрин Тасева.
„Жените ни в индивидуалното направление ще се срещнат с най-голямата си конкуренция тук – заяви президентът на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. – Всички са много добре подготвени. Очаква ни страхотна битка, смятам, че ще е много интересно.“
Тя е възхитена от организацията в унгарската столица.
„Всички са в много добро настроение, с много вяра сме тук – заяви Раева. – Направихме много добра първа тренировка и се надявам така да завършим седмицата. Условията са прекрасни. Залите за тренировки и състезания са фантастични. Много отдавна не съм била на толкова добре организирано състезание.“
На подиум тренировките на българките присъства и вицепрезидентът на федерацията Мария Петрова, която участва в организацията на първенството. След заниманието гимнастичките разгледаха забележителности от града, за да си починат преди състезанията, които започват днес.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.