Владислав Горанов: БСП не могат да бъдат реална алтернатива

Снимка: Денислав Стойчев

БСП е алтернатива на ГЕРБ, но е лоша алтернатива. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов на на ГЕРБ, по време на който управляващите отговориха на нападките от страна на БСП след съботния им конгрес.

„Подценявали сме БВП, държавата произвежда повече. Да, произвежда повече именно заради политиките, които налагаме. Какво по-голямо доверие към управлението от това хората да продължат да потребяват и да инвестират в собствената си икономика. БСП не може да бъде алтернатива на това. БСП не дават реална алтернатива“, категоричен бе Горанов. По думите му, трябва да се инвестира в качеството на образование и квалификация на персонал.

„Проблемът в здравеопазването било, че има търговски дружества, да, има проблем, но осигуряваме по-високо финансиране за здравеопазването. Има и калпазани, но ако се поинтересувате защо врачанската и ловешката болница са на това дередже, отговорът няма да е ГЕРБ“, каза още Горанов.

Той подчерта, че бюджетът за 2018 г. дава възможност държавата да изпълнява функциите си и да изпълнява политиката на това правителство. „Държавата можела да расте повече, може но не с тях. Хората имат нужда от спокойствие и предвидимост и това им се дава в момента. БСП са притеснени, че не могат да дадат реална алтернатива“, допълни Владислав Горанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика