Владислав Горанов: Има ли по-подготвен от Борисов за премиер

Снимка: БТВ

„А кой да бъде? Има ли по-подготвен и не е ли нормално лидерът на спечелилата политическа партия да поеме отговорността за нейната власт?“, коментира пред БТВ бившият финансов министър Владислав Горанов въпроса дали Борисов отново ще бъде премиер, ако ГЕРБ спечелят изборите.

„Имаше някои колеги, чието темпо беше по-бавно и нещата, които правеха се различаваха от програмата на ГЕРБ. Но нека да не интриганстваме. Нека това да остане оценка на времето”, оцени Горанов свършеното от кабинета „Борисов 2”.

Работата на здравния министър Петър Москов той определи като добра.

По думите му в момента ГЕРБ не обмисля никакви коалиционни формати.

„Едно е сигурно, ако се наложи да се прави коалиция, партньорите на ГЕРБ са център – дясно. Показали сме качество на управление, което може да се сравни с управлението на тройната коалиция и това на Орешарски – търсете разликите“, каза още бившият финансов министър.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

 1. Щом тази партийка със затиииихващи функции не мисли за коалиционни формати, то може и да не влезе в парламента 🙂
  НДСВ с 42‚74% (за които ГЕРБ може само да мечтае), или 120 депутатски места (50%) умря за един ден, въпреки опитите на станишко да я реанимира 🙂
  Бойко (който трябва да е отпратен на заслужен отдих) нека си сънува за Борисов-4.
  Аз ще си гледам Фейсбойко 🙂
  А къде е вечното СДС, което 1991 г. (две години след създаването си) се разпадна на четири формации? (три СДС-та и едно БЗНС)
  То са ти оставили единствено една столетница, когато трябва да гласуваш ПРИНУДИТЕЛНО 🙂

 2. Да живейййй бaт’бoko тиkвaтa!!!!!! Да живейййй най-почетния „почетен селянин“!!!!!

  1. Но никога, никога няма да го направя, защото трябва да си поливам магнолите и фикуса 🙂

  2. Инвалид съм, не мога да ходя, не мога да отида до магазина без чужда помощ, но спокойно мога да стана премиер, и дори президент (да командвам Армията), вместо отрудедия Бойко, ако го желаете 🙂 :-):-)

 3. има. Практически – Всеки. Томислав Дончев да речем или Димитър Николов!

 4. Тоя мошеник , един от кохортата мошеници на Боко , друго не може да говори – или ще го изхвърлят от глутницата , или Боко ще го набие и пак ще го изхвърли . Освен това цялата глутница герберсти са сплотени като цигански клан – там важи законът „омерта“ .

 5. Най-добра подготовка Боко получава в Симитли. Елате си, герберастчета, при мене!

 6. Прав е този. Лошото е, че да си премиер у нас трябва да умееш да си служиш с ибрика и не трябва да имаш топки. И боко е доказателството.

 7. Има по-подготвени от парцала бибитко, но по-големи крадци от него няма. Той е най-подготвения крадец в България, защото до сега никой не е крал толкова милиарди кеш пари от държавата и народа.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.