Владо Николов може да се върне на терена

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владимир Николов призна, че обмисля да се завърне в игра 3 години след като сложи край на активната си кариера. Причината е серията травми в „Левски“, на който Николов е президент и старши треньор. Извън игра са опитният капитан Смилен Мляков и Самуил Вълчинов, а тимът понесе нов удар с травмата на диагонала Иван Панков, който стъпи накриво в мач на юношеския национален отбор. „Сините“ се опитаха да го заместят с юношата на „Славия“ Илиян Преспов, но преговорите с „белите“ завършиха безрезултатно.

Обмислям варианта да се завърна временно в игра, защото обстоятелствата ме принуждават – призна 41-годишният Николов, който се подвизаваше именно като диагонал на терена. - В момента имам три центъра, двама играчи в посрещане и две либера. Не мога да рискувам да преквалифицирам някой център, защото ако се контузи някой, няма какво да правим.“

Междувременно в Славия взеха мерки след хулиганските прояви в мача с „Град“ (Белоградчик) от Висшата лига, когато фенове на белите нацапаха със спрей колите на гостите. „Въвеждаме вход и следващия път хулиганите няма да ги има“, заяви президентът на „белите“ Иван Сеферинов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт