Влакова тупалка с Лиъм Нийсън

Прекрасната Вера Фармига играе главната женска роля

“The Commuter”е новата екшън-тупалка с Лиъм Нийсън, а този път действието се случва във влак. Тук добре познатият персонаж, който Нийсън традиционно играе в този вид филми, се казва Майкъл – обикновен продавач на застраховки, който на път по всекидневния маршрут с влака към дома си е заговорен от мистериозна непозната жена на име Джоана (Вера Фармига), която го принуждава да открие самоличността на един от пътниците във влака, преди той да е достигнал последната си спирка. Притиснат от времето и опитвайки да разреши пъзела, Майкъл осъзнава, че е част от опасна криминална конспирация, в която залогът е живот или смърт както за него, така и за останалите пътници…

Вера Фармига

“The Commuter” ще разчита на класата на Нийсън и на прекрасната Вера Фармига в главната женска роля. Ефектите, каскадите и цялата екшън екстраваганца също играят ролята на централна атракция за публиката.

Режисьор на “The Commuter” е Жауме Колет-Сера (”Без име”, “Директен полет”, “Среднощно преследване”, “Oпасни води”), по сценарий на дебютантите Байрън Уилинджър и Филип де Бласи. В ролите са Лиъм Нийсън, Вера Фармига, Патрик Уилсън, Джонатан Бенкс, Сам Нийл, Елизабет МакГавърн и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино