Хазал от “Черната перла” не крие новата си любов Актрисата Ханде Ерчел твърди, че славата не я е променила

100-годишна сграда се срути в Аржентина и уби трима

Николас Мадуро се закле за втория си мандат като президент на Венецуела

Макрон и Путин се срещнаха в Константиновския дворец край Санкт Петербург

Връчват наградите “Аскеер” за постижения в театралното изкуство

Григор Димитров започва с мач срещу Виктор Троицки на “Ролан Гарос” Рафаел Надал среща Александър Долгополов на старта на турнира в Париж

Борисов на приема в Рим: Народите на България и Република Македония са още по-близки

Абитуриентите от училището на Теодосий Спасов се сбогуваха с концерт

Започнаха абитуриентските балове в Благоевград

“Свободна книжарница” на празника в Сливен

Доналд Тръмп: Въоръжените ни сили са в готовност, ако Ким Чен-ун предприеме “безразсъдни действия”

24 май в женския затвор в Сливен: Изложба за Хаджи Димитър и Стефан Караджа

Двоен поклон пред гроба на Свети Кирил Премиерът Борисов и македонският му колега Зоран Заев заедно почетоха паметта и делото на светите братя Кирил и Методий в базиликата „Сан Клементе”

Вижте акцентите от броя на “Труд” в петък, 25 май 2018

Румен Радев: Буквите, езикът и културата са наш общ дом

ВМЗ-Сопот подписа нови договори за 400 млн.лв.

През 2016 г. ръководството на "ВМЗ" ЕАД инвестира близо 9 млн.лв. собствени средства в ремонта и оборудването на 3 цеха.

Нови договори за общо 400 млн.лв. само през последните 2 месеца е подписало ръководството на “ВМЗ” ЕАД в Сопот, похвали се инж. д-р Иван Гецов, изпълнителен директор на най-голямата държавна оръжейница у нас. “Само през ноември са подписани договори за 300 млн.лв., а за декември са на стойност 100 млн.лв. Подписаните контракти дават увереност и спокойствие – 2017 и 2018 г. са обезпечени напълно по отношение на поръчки за изпълнение, а продължават да идват предложения и за нови”, допълва изпълнителният директор Гецов.

През 2016 г. ръководството на "ВМЗ" ЕАД инвестира близо 9 млн.лв. собствени средства в ремонта и оборудването на 3 цеха.
През 2016 г. ръководството на “ВМЗ” ЕАД инвестира близо 9 млн.лв. собствени средства в ремонта и оборудването на 3 цеха.

В началото на 2017 г. предстои пускът на периметрова охрана в базата на ВМЗ в Свежен, като системата там ще е аналогична на тази в Иганово и ще подобри сигурността на обекта. Периметрова охрана ще бъде изградена и на площадка Сопот, а паралелно с нея всеки цех ще бъде оборудван със собствено видеонаблюдение.

“Освен това цеховете ще бъдат изцяло ремонтирани, ще продължим и със закупуването на още съвременни, модерни машини. През следващата година предстои заводът в Иганово да бъде изцяло електрифициран, с което ще се сложи край на едно голямо разходно перо”, разкри инж. д-р Иван Гецов. Според него и останалите членове на Съвета на директорите на “ВМЗ” ЕАД сопотската оръжейница изпраща една много наситена година, преминала под мотото “Ново начало”.

През 2016 г. ръководството на "ВМЗ" ЕАД инвестира близо 9 млн.лв. собствени средства в ремонта и оборудването на 3 цеха.
През 2016 г. ръководството на “ВМЗ” ЕАД инвестира близо 9 млн.лв. собствени средства в ремонта и оборудването на 3 цеха.

През месец май бяха открити 2 нови цеха в монтажния завод в Иганово, които увеличиха производствения капацитет с 50%. От декември в Иганово заработи още един, трети цех – за автоматично производство на детайли от пластмаса, като базата е с изцяло ново модерно оборудване с австрийски машини. Инвестицията в трите цеха е около 9 млн. лева и е финансирана изцяло със собствени средства на ВМЗ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.