Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети Женския пазар в София

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел посети Женския пазар, съобщиха от партията.

Придружавана от народни представители от ГЕРБ, общински съветници, кметa на район Възраждане Савина Савова, директорa на пазара и представители на структурите на ГЕРБ, Мария Габриел разговаря с работещи и граждани.

“За нас е важна подкрепата на хората и победа на предстоящите избори, за да продължи европейското развитие на България. Листата на ГЕРБ е съставена от знаещи и можещи хора, които знаят как да отстояват националния интерес. Имаме ясна визия за бъдещето на Европа и на България в нея. Искам да постигнем Европа на малките, но повече на брой проекти с конкретни ползи в ежедневието на хората. Такива, каквито сега например са инициативата за безплатен интернет за общините и платените стажове Цифрова възможност. С нашата работа се надявам да заслужим доверието на хората, защото имаме натрупан опит и искаме той да продължи да бъде в полза на гражданите”, сподели с хората Мария Габриел.

На пазара се изгражда модерно видеонаблюдение, изградено е лед осветление. Обсъждат се възможност за онлайн доставки на плодове и зеленчуци до домовете и офисите на хората. Направено е постъпление за изграждане на електроколона за зареждане на електроавтомобили. В процес на изграждане е виртуална разходка из пазара в почти реално време, чрез QR код ще може да се свали приложение, чрез което всеки ще знае какво се случва на Женския пазар в София. Ще има карта, която ще показва пътя до пазара. Изградени са подземни контейнери за смет и контейнери за събиране на текстилни отпадъци.

Тези иновативни подходи правят пазара една модерна градска среда. Той е включен и в туристически маршрут, който преминава през него и е посещаван от чужди туристи.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България