Две вокални кралици на сцената на зала България

Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

Военноинвалиди от Пловдив се обърнаха за помощ към ген. Константин Попов

Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов и кандидатът за депутат от ГЕРБ-Пловдив град Димитър Лазаров се срещнаха с военноинвалиди от града под тепетата, които се обърнаха към тях със зов за помощ. По-високи пенсии, безплатни карти за градския транспорт за придружители, безплатно ползване на военните санаториуми и възможност за достъп до социалната кухня от военноинвалиди с пенсия над 370 лева, поискаха хората, дошли на срещата. „На 26 000 деца, които са родени инвалиди, държавата дава по 900 лева пенсия, а нашите са 150, 160 и 170 лева – съответно за трета, втора и първа група“, възмути се военноинвалид.

Инцидентът, който го е инвалидизирал, е разбил целия му живот, брак, любов и кариера, а майка му и баща му го гледали на походно легло. По думите му военноинвалиди умират у нас от глад, мизерия и неудовлетворение – само през последната една година в Пловдив са починали 5-6 души на възраст между 50 и 60 г. „След като ще работим за българската армия, трябва да поемем ангажимент за всичко, случващо се с войниците. Това е дълг на Отечеството към вас“, категоричен бе генерал Попов. Той изрази убеденост, че исканията на военноинвалидите ще бъдат удовлетворени, за да решат проблемите им и да направят живота им по-достоен.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.