Война в „Спайс гърлс“, Гери Хорнър провали турнето на групата

„Спайс Гърлс“ са най-успешната момичешка група в историята.

Скандалите с колежката ѝ Мел Би достигнали своя връх

Война в „Спайс гърлс“,  Гери Хорнър провали турнето на групата

Събирането им беше сред най-чаканите събития на годината

Едно от най-очакваните музикални събития за тази година беше събирането на най-успешната момичешка група на всички времена „Спайс Гърлс“. Сега обаче милиони фенове са недоволни, защото според последните слухове Гери Хорнър прекратила плановете за турнето, тъй като враждата й с колежката й Мел Би достигнала своя връх.  Групата била в преговори за още една поредица от дати, на които да излязат и да пеят отново заедно, като дори се е свързала с Виктория Бекъм относно епизодична нейна поява. Радостта на феновете им обаче беше помрачена, след като скандалите между Гери и Мел Би поне на този етап сложили край на тези планове.

Запознати издават, че горчивият разрив между двете певици, за които се твърди, че някога са били толкова близки, че дори са имали мимолетен любовен романс, сега напълно провалил преговорите."Гери имаше достатъчно неща, с които трябваше да се справи покрай цялата драма с връзката на съпруга й с неговата асистентка. Това беше достатъчно труден период за нея и тя просто загуби търпение с Мел и нейните постоянни подигравки", споделя източник пред MailOnline."Тя си тръгна, а без Гери турне няма как да се случи. В миналото тя беше движеща сила в групата, но в момента изобщо не иска да се занимава с Мел, камо ли да дели сцена с нея", допълва още запознат със случващото се в популярната група.

Миналата седмица Мел отправи нови подигравки към бившата си приятелка, като й пожела онлайн "Честит 75-ти рожден ден", заедно с поредица от нелицеприятни снимки. Това е препратка към предишното й публично признание, че в миналото Гери е лъгала за възрастта си. Вътрешни хора казват, че зад кулисите е имало още много бъзици, които са вбесили Гери и видимо чашата на търпението й е преляла. "Те винаги са имали сложна връзка, но сега никой не успя да изглади нещата между тях - така че на този етап всичко около турнето е замразено", допълва източникът. Това е последният от поредица скандали след събирането им на тържеството по случай 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм през април.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес