Война на световете

Хиляди са книгите, добри и посредствени, както и филмите, в които човечеството е заплашено от инопланетяни. Войните са мащабни, аха да ни завладеят и унищожат, но спокойно... винаги сме победители. Иначе търговийката не върви.

Действител­ността обаче е различна.

Земята, доскоро битуваща на 12-о духовно и интелектуално Вселенско ниво, на развитие от 21.12.2012 г. прескочи в 13-о ниво. Уви, това ниво е твърде ниско като степен на развитие, независимо какво си самовнушаваме за силата на земните оръжия и технологии, за да се противопоставим на хипотетични извънземни завоеватели, които са ни изпреварили дори с две-три нива на развитие. Да не говорим, ако някоя планета, прескочила 18-о ниво, това на висшия Вселенски разум, реши да ни завладее! Шансът на човечеството е нулев, защото ние сме толкова безпомощни, колкото е безсилна бебешката количка, решила да смачка танк. Заради ниското ниво на развитие на Земята и планети като нашата висшите Вселенски нива имат постоянно представителство, не по-малко от 70 000 хуманоида и не повече от 200?000, в случая на Земята. Тези високоразвити същества са неразличими сред човешката маса, но са достатъчни, за да ни защитават от каквато и да било потенциална агресия от безкрайните Вселенски простори. Поради тази причина не би могло да има война между хората и същества от други планети, иначе отдавна това райско кътче във Вселената, планетата Земя, да е завладяна, а хората оказали се непотребен изчезващ вид. Не такъв, за радост, е редът на живота във Вселената.

За любителите на космически конспирации, най-разрушителните земетресения са опит на извънземни да проникнат в нашето измерение, за да могат безпрепятствено да ни експлоатират. Такива страховити вселенски завери за тормоз над човечеството са ежедневна философска дилема на мнозина.

Рептилиите – врагове или съратници

Друга световна конспирация между Космоса и Земята определя важно място на рептилиите в живота на човека.

Сякаш се обърквам от разнопосочната информация за рептилиите, която се рее из пространството и омъглява мозъка, та не знаем дали са наши приятели или поробители. Дойде моментът да разкрием величайшата загадка дали тези високоразвити хуманоиди с лице на рептилия ни помагат или експлоатират? Дали да повярваме на писанията от „първо лице“ по темата, според които ние, хората, сме генетичен експеримент, създаден с цел да им служим за роби. Дори много конспиратори са склонни да вярват, че рептилиите до ден днешен управляват нашия свят като правителство в сянка.

Логично се поражда основополагащият въпрос за генезиса на човека. Ние, хората, клонинги ли сме, как изобщо сме се появили и каква е нашата роля във вселенската еволюция? Къде отиде теорията на Дарвин, а за Създателя дори не смея да помисля.

Казвам ви - абсолютно и безусловно, хората, населяващи планетата Земя, не са генетичен експеримент на когото и да било, нито са създадени от рептилоподобна раса, за да им бъдат роби. Ако беше така, веднъж, щяхме да го знаем, втори път, поне от време на време щяхме да им виждаме образите и трети път, ако цялото съвременно човечество беше изкуствен продукт, работещ в нечия полза, нямаше да консумира толкова голяма част от благата за себе си, а периодично значително количество от произведеното, каквото и да е то, необходимо на рептилоподобните, щеше да заминава нанякъде.

Хайде да помислим още малко. След като ние се различаваме толкова много от тях, очевидно това, което им е нужно, не е потребно на нас. Някой някога да е чувал някъде по света, че и в България, да има масово развита промишленост за производство на безполезни на човешкото същество стоки и продукти?

А ето ви и още поводи за размисъл.

Ако човечеството наистина беше генетичен продукт на по-високо развита рептилоподобна или каквато и да било друга цивилизация, на нас нямаше да ни бъде позволено да се развиваме, да еволюираме, да летим в космоса и да имаме мащабни космически програми, включващи даже заселване на други планети.

Кой разумен господар ще позволи на роба да търси пътища за свобода и бягство, след като се оказва, че робът не само може да мечтае, но и да работи за осъществяване на мечтите си.

Ако човечеството живееше с битието на нечий роб, нямаше да има войни. Кой господар би допуснал загубата на близо 150 милиона човека роби в безсмислицата на Втората световна война или създаването на терористични групировки?

Още нещо. Условията за живот на сушата, в които се е концентрирал животът на човечеството, се колебаят приблизително в границите от –20°С до +50°С. В тези условия са се развили четири световни раси. Ако и четирите раси бяха експеримент, след съответните проверки за ефективност от всякакъв характер репилоподобните щяха да оставят само една – най-ефективната.

В реда на тази логика ще кажа, че ако хората бяха нечии роби на Земята нямаше да има безработица. Кой господар ще позволи робът му да не работи, но да консумира?

Не бива да забравяме и дреболията, че робите трябва да бъдат пазени, веднъж, за да не бягат и кръшкат от работа и втори път, защото някой друг от Вселената може да ги пожелае за себе си. Някой да е видял или чул някъде по Земята рептилоподобни да пазят хората или някой да е направил снимки на космически флотилии, които пазят Земята? Сигурна съм, че няма. И най-важното – ако в планетарен мащаб човечеството беше генетичен експеримент, за да обслужва някого, отделният човек нямаше да има правото след смъртта си да се преражда.

Генетичният продукт, даже и ако трябва да бъде с формата на човешко тяло, ако е създаден да бъде роб, задължително ще бъде еднотипен и лишен от определени възможности. Имайки предвид неповторимото разнообразие на характери и уникалността на всеки един от земните хора, едно от най-нелепите твърдения е, че сме създадени за роби. Ако бяхме такива, нямаше да сме с формата на хуманоиди, а щяхме да сме перфектните биороботи, които е описал в книгите си Айзък Азимов, но от онези биороботи, които не са сътворени така, че да изпитват чувства, въпреки че може да изглеждат като хора. Да не забравяме също, че клонингите си приличат като две капки вода, без значение колко същества са клонирани от един човек.

Дали има двама абсолютно еднакви човека на планетата Земя? Няма, защото такива не съществуват нито по външен вид, нито по характер даже и при най-приличащите си еднояйчни близнаци.

Заселването на Земята

Дойде ред и за реалността такава, каквато е била.

Първите жители на планетата Земя са дошли от пет високоразвити планети, чиито имена нямам право да оповестя, за да облагородят, заселят и създадат взаимно допълваща се симбиоза между себе си и успокоената вече откъм унищожителни природни катаклизми наша планета.

Първото поселение на Земята от високоразвити хуманоиди е преди 450 000 години.

Тази земна цивилизация е живяла на Земята 370 000 години до 80?000-ата година пр. н. е. През този период поколенията са изпълнили поставените им задачи и са подготвили Земята за следващите заселници. В осемстотния век преди новата ера наследниците на първите заселници са се върнали на родните си планети. В следващите 70 000 години не са посещавали Земята. След тях на Земята са дошли заселници от Сириус?С, които в следващите 700 века градят живота на планетата и подготвят условията за появата на автентичния земен човек – това, което сме ние днес. В 100-ия в. пр. н. е. на Земята са се върнали и хуманоиди от първите пет заселнически планети. Те са се прелели във вече аборигенното население и постепенно са се претопили, деградирайки към едно несравнимо по-ниско ниво на развитие от тяхното, но пригодно за живот на Земята. Тяхното знание и опит са останали скрити, неявни, но съществуващи. Когато сякаш е достигнала най-ниската си точка на деградация, новата култура е изживяла скок към бърза еволюция. Тук трябва да направя едно пояснение.

На Земята възприемаме като естествени за развитие две възможности – плавна еволюционна и революционна. Вселенското развитие обаче се подчинява на друг порядък. Във Вселената амплитудата на развитие на разумна цивилизация (култура) е от максимум към нула и след това отново към максимум. Развитието винаги е скокообразно. Отрицателно развитие не е заложено. Отрицанието е свързано единствено със самоунищожението, но стигне ли дотам, човечеството би дало знак, че се е превърнало в негодно за живот.

Не бива да си внушаваме, че сме нечии клонинги или роби, защото потомците на нашите предци от Сириус?С ни наблюдават и ще се намесят, ако решим да съсипем красивата си планета Земя, за да не допуснат нашето самоунищожение. Нека да попитам: Ако вие в рамките на последните 80?000 години сте се трудили, облагородявали, страдали, умирали, за да създадете годен за самостоятелен живот хуманоид, който е ваше творение, ваше дете, ще допуснете ли то да се самоунищожи или пък някой да го превърне в роб?

Надявам се вече сте убедени, че както не бихме могли да бъдем роби на някого по-развит от нас, дошъл от Вселенския безкрай, така и сме безсилни да воюваме срещу с по-висши от нас същества. И ако се подсмихвате в иронична невяра, възприемайки думите като съботен фейлетон, няма да ви оборвам. Очевидно вие не сте от онези десетки милиони хора по цялата Земя, които безусловно вярват с всички произтичащи от убеждението им страхове, че същества от Космоса управляват Земята, а човекът е пионка на извънземен разум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл