Войн Войнов взе Христо Колев-Бащата за помощник

В "Локо" (Пд) чакат вратаря Николай Банков и чужденци

Старши треньорът на "Локомотив" (Пд) Войн Войнов привлече в екипа си като свой помощник една от легендите на клуба от "Лаута" - Христо Колев-Бащата, който в събота замина с отбора на летния лагер в Боровец.

В курорта в Рила планина "черно-белите" ще останат до 30 юни, като ще се готвят на терените в Самоков и село Говедарци, откъдето е родата на собственика на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски.

borovets2Войнов чака в Боровец вратаря Николай Банков, който през миналия сезон пазеше на изпадналия от елита "Локомотив" (ГО). Заради привличането на опитния страж младокът Християн Кацарев ще бъде преотстъпен на тим от Втора лига.

Суперталантът Ияд Хамуд не бе сред 19-те футболисти, които потеглиха с клубния автобус за Боровец, тъй като вече стяга багажа си за Англия, където наесен ще играе за младежите на "Шефилд Уензди".

Капитанът Мартин Камбуров се присъедини от събота към съотборниците си заедно с Дани Кики, който имаше оферта от "Берое", но предпочете да остане в родния Пловдив. Директно към тима на "Локо" в Боровец ще се присъединят легионерите Пауло Серджо Телес на 20 юни и Парвизджон Умарбаев на 22 юни, а една дузина чужденци се чакат на проби.

Коментари

Задължително поле