Волен Сидеров: Действията ни не трябва да предизвикат съмнения за прекратяване на мандата

Лидерът на "Атака" благодари на Борисов и го определи като координатор

Разменените ни реплики през медиите не трябва да се разбират като разрушителни. За себе си мога да кажа, че не съм разрушител, напротив - бях един от моторите за формиране на патриотичната коалиция. Ние трябва да изкараме пълен мандат, за да направим нещо, което е полезно. Това каза на брифинг след края на коалиционния съвет лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

Сега предсрочни избори означават хаос. Нашите действия (на "Патриотите") не трябва да предизвикат съмнения за прекратяване на мандата, посочи той. "Не искаме прекратяване на мандата. Различния има и ще има, но те трябва да бъдат решавани с консенсус и сътрудничество", каза още Сидеров, като допълни, че фатални разлики между партиите в ОП няма. "Най-важно е всеки един от нас да победи себе си. Казал го е Конфуций", добави той.

Всеки от нас трябва да победи себе си, желанието си да се надмогне над другите. Тогава ще работим нормално, обясни Сидеров.

"През последните два си изяснихме много въпроси, които преди това бяха изяснявани неправилно - през медиите", заяви лидерът на "Атака".

Исканията, които съм поставял в последните дни, намериха своя отзвук и разбиране, заяви още лидерът на "Атака". Той благодари на премиера Борисов, който, по думите му, е влязъл във функцията си на координатор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика