Волен Сидеров: Каракачанов също да подаде оставка, да започнем на чисто

И двамата с Валери Симеонов изгубиха връзката с реалността, заяви лидерът на "Атака"

Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, защото изказването му бе недопустимо. Аз давам и сега дискретното предложение (лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир) Каракачанов също да подаде оставка. И да започнем на чисто. Да направим нещо патриотично на чисто. Това призова председателят на ПГ на Обединени патриоти и лидер на партия "Атака" Волен Сидеров с пост във фейсбук.

"Защото и двамата не издържаха теста. За да решим дали можем да бъдем някакъв Патриотичен блок, който да започне на чисто. Какво значи на чисто - да поставим приоритети и и да видим дали можем да ги постигнем. Защото да се въртиш във властта само заради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя достатъчно и затова им предлагам да се съберем и да обсъдим подобен въпрос", обяснява Сидеров, който е публикувал и клип от своето изказване по Канал 3.

"Това не е ултиматум. Това е приятелско предложение, което да го върне към разума. Защото смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността", заявява лидерът на "Атака".

Коментари

Задължително поле