Волен Сидеров: Оставките в ГЕРБ не "оголват" парламента, има достатъчно кадри

Парламентът не се „оголва“ с оставките в ГЕРБ, има достатъчно подготвени кадри. Това каза пред журналисти лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, след като от партията подадоха документи в ЦИК за регистрация за участие в евроизборите.

"Не трябва да се възбужда патос и нервност по този въпрос. Оставките са нещо нормално и естествено. Преценил е човекът – подал е оставката си. Това е лична воля на всеки, който го прави. Не виждам защо трябва да правим драма от това и да обявяваме края на света. Имаме достатъчно подготвени кадри в парламента, той не се „оголва“ с оставката на един или друг. Има достатъчно капацитет, има достатъчно съгласуваност между нас и ГЕРБ, с Дариткова работим прекрасно“, обясни той.

„Смятам, че ще има поука и сега това, което става, е пречистващо“, допълни лидерът на „Атака“.

Според Волен Сидеров, последният Консултативен съвет за национална сигурност при президента не е бил добре подготвен. "Той беше импровизиран просто за да отговори на медийния шум по някои теми. Проектът на становище, който предложиха, не беше написан добре и всичко това доведе до гласуване да не се приеме. Националната сигурност е нещо сериозно – имаше предизборен нюанс в цялата работа“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика