Волен Сидеров: Ще покажем, че сме коалиция, която ще изпълни управленския мандат

Снимка: Пламен Стоименов

Решихме да действаме така че да докажем, че парламентаризмът няма алтернатива, че да отсъстваш от парламента не е решение, дори когато си опозиция. Това каза в Министерски съвет председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров след среща на управляващата коалиция.

„Ще покажем, че сме управляваща коалиция, която ще изпълни управленския мандат, независимо от изборната година, в която влязохме“, обяви той. „По-правилното и доброто за обществото е да приемаме закони в негова полза, да придвижваме темите, които хората очакват от нас“, заяви лидерът на „Атака“.

„Може би това ще стане по-делово и спретнато в отсъствието на БСП. Разбрахме, че те са решили да не се връщат, въпреки поправките на управляващото мнозинство в ИК“, коментира той и уточни, че в парламента няма да има проблем с кворума.

Вероятно някои важни проблеми ще бъдат придвижени по-бързо. БСП доста често с присъствието си умишлено са предизвиквали забавяне“, посочи Волен Сидеров. Той предвиди делови период за парламента в следващите седмици и месеци.

 

Коментари

Задължително поле