Изстрадахме точка в Косово, Хубчев отказа да коментира темата „Левски“

На 26 март 2019 да почерпят

Ракети са изстреляни от Газа към Израел

Тереза Мей: Британският парламент ще обсъди в сряда официално отлагане на датата на Брекзита

Чужденци похарчиха 1 млрд. лв. за хотели

Хванаха крадци на метални тръби, докато пренасят плячката

Пожарникари извадиха несретница, паднала в Луда Камчия 62-годишната жена пренощувала в коритото преди някой да чуе виковете й и да извика помощ

Българските зеленчуци изчезват Намаляват както площите, така и количествата зарзават всяка година

Росен Желясков: Разочароващо е решението на Европейския парламент в сряда да се гласува пакетът „Мобилност“

Как може да се прекрати отпуска по майчинство

МВнР на Русия: Решението на САЩ да признае суверенитета на Израел над Голанските възвишения не променя позицията на Москва, че това е територия на Сирия

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 26 март 2019

Увеличава се интересът към тристайните жилища Делът на новото строителство нарасна до 30-35%

Пакетът „Мобилност“ влиза в дневния ред на Европейския парламент

Австралиец спря Григор в Маями

Временно спират водата в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във вторник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Уошбърн“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Резбарска“, ул. „Васил Кънчев“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Макгахан“, ул. „Уошбърн“, ул. „Кочо Честименски“, ул.“ Найден Георгиев“, ул. „Никола Войновски“, ул. „Макгахан“, ул. „Резбарска“, ул. „Първа Българска армия“, река Владайска, ул. „Жак Дюкло“, река Перловска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Макгахан“ до пазара; ул. „Златица“ ъгъла с ул. „Георги Илиев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Поп Богомил“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Веслец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Поп Богомил“ №19.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3-ти март“ кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „3-ти март“ от ул. „Суходолски път“ до ул. „Поручик Хранов“, ул. „Поручик Хранов“; по ул. „Братя Найденови“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Крайречна“; по ул. „Крайречна“ от ул. „Братя Найденови“ до ул. „Вихрен“ и ул. „Васил Левски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на площада.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Брезите“ кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Брезите“ от ул. „Ралевица“ до ул. „Севастократор Калоян“; по ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Кумата“ до ул. „Ралевица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Севастократор Калоян“ ъгъла с ул. „Брезите“ .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Александър Суворов“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ген. Александър Суворов“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Чинар“ (нечетни номера). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов“ ъгъла с ул. „Равен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княгиня Косара“ кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Княгиня Косара“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Княгиня Косара“ №12.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Байкал“ кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 13.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Севастократор Калоян“ ъгъла с ул. „Байкал“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Росен“ местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Росен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Росен“ ъгъла с ул. „Ботко войвода“.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.