Връчиха дипломите на абсолвенти от НВУ „Васил Левски” в Търново

Дипломи и грамоти за отличен успех получиха студентите завършили обучението си през 2017 година с образователно-квалификационни степени „бакалавър” и „магистър” във факултет „Общовойскови” на Националния военен университет „Васил Левски”. Тържеството се състоя в Дома на културата на НВУ. Абсолвентите бяха приветствани от ректора на Университета бригаден генерал д-р Пламен Богданов.

191 са студентите дипломирали се с образователно-квалификационна степен „бакалавър”, а получилите диплома за „магистър” са 61.

40 абсолвенти, които се дипломираха с отличие получиха грамоти Cum Laude. Грамота Magna Cum Laude получиха магистрите Слави Иванов, Ивона Стоилова и Маринела Борисова, за постигнат успех Отличен 6.00.

Първенецът на випуска Слави Иванов, поднесе поздравление към колегите си, в което благодари на преподавателите си за начина и подбора на информация, която са поднасяли по време на обучението, с което са убеждавали студентите да приемат учебния процес, не като задължение, а като част от ежедневието им. Той сподели също, че често след лекции се е прибирал с повече въпроси в съзнанието си отколкото е отивал, и търсейки техните отговори се е изградил такъв, какъвто е днес. „И въпреки, че подкрепям позицията, че в съвремието ни всеки има право да избира, къде да работи и учи, защото глобалният свят, в който живеем го позволява, аз твърдо заставам зад думите си, че България е мястото, в което всеки заслужава да бъде и защото знам, че всеки от нас има какво да даде на страната си”, каза още Слави Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование