Всеки играч на среща с Дерменджиев

Всеки играч на "Левски" ще проведе индивидуална среща с новия треньор Георги Дерменджиев. Това призна самият наставник, който заяви, че не иска да има сътресения в съблекалнята след изненадващата рокада.

"Важно е да разбера как се чувстват и какви са техните характери, за да знам каква психология е необходима - каза Дерменджиев. - Моят стил се гради на база контрола на топката, но това зависи и от индивидуалността на футболистите, но искам да подчертая, че за половин сезон се сменят трима треньори. Това се отразява на играчите при всички случаи. Всеки е имал различни изисквания, така че аз се старая да няма резки завои и постепенно да направим това, което искам".

Дерменджиев проведе дълга среща с вече бившия треньор на тима Славиша Стоянович. На нея беше предадена пълната програма на "сините" за подготовката, както и бе разказано какво е свършено досега. Двете страни демонстрираха отличен професионализъм, въпреки че за Стоянович и помощниците му не беше лесно след светкавична и емоционална раздяла с "Левски".

По време на последното си занимание с тима, сръбският треньор се сбогува с играчите. Той събра футболистите в кръг на терена и им говори в продължение на няколкоминути, като обясни, че не си тръгва по собствено желание, а накрая благодари на всички и им пожела успех. В този миг последваха бурни аплодисменти, а след тях и прегръдка с всеки един от щаба и футболистите. Много от тях не сдържаха сълзите си. След това Стоянович се отдалечи и дори напусна терена, за да поеме глътка въздух след емоционалната раздяла.

Часове по-късно багажа от Кипър стегна и Кирил Вангелов. Главният мениджър на тима за последните години бе освободен от новото ръководство. На „Герена“ ще се сложи в ред трансферната политика за в бъдеще, като приоритет ще бъде привличането на български играчи. Нещо, което искаше и Стоянович до последния си ден в „Левски“, но не му бе осигурено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ