Всички обичат Аслъ Енвер

Как се държат на снимачната площадка някои от най-известните турски актьори - с тази тема се е заел журналистът Ясин Йозбек, който се е свързвал с членове на снимачни екипи, които му разказват за поведението на известни звезди от киното и сериалите.

Една от първите е Аслъ Енвер, която изигра ролята на Сюрея в "Истанбулска невеста", партнирайки на Йозджан Дениз. Така, според източника на Ясин Йозбек: "Aслъ е много весела на снимачната площадка и всички много я обичат. Тя често се шегува с екипа. Никога не създава проблеми, дори печеше кексчета и пайове и ги носеше на екипа.

Аслъ има много чисто сърце. Ако й дадат чай или кафе, ще го вземе, но никога няма да помоли, някой да й донесе. По време на снимките на "Истанбулска невеста" тя проявяваше изключителна грижа към детето, което играеше в поредицата, сякаш наистина беше нейно.

След като едно от момичетата от екипа се разболя, самата Аслъ й приготвяше чай от ментата с лимон. Когато помощник-фризьорката си изгори ръката и врата на Аслъ, докато й изравяше косата, актрисата не създаде проблем, сама си сложи на лед, а после отиде в аптеката, купи спрей, намаза себе си и ръката на фризьорката. "

Коментари

Задължително поле