Шофьорът, участвал в продължителната гонка с полицаи от Стара Загора, остава в ареста

Цветан Цветанов се срещна с посланика на Израел

Новоназначени военни положиха клетва в Бригадното командване – Благоевград

Фандъкова: В бюджета на София сме заложили над 71 млн. лв. за образование

Деца от няколко дневни центъра се преобразиха като хайдути

Официално: Павел Колев е новият изпълнителен директор на „Левски“

Гешев: Прецизирано е обвинението на Емилиян Гебрев за ръководител на ОПГ и за пране на пари Завод „Дунарит“ е придобит със средства от КТБ

Грипната ваканция в област Стара Загора се удължава

Стоичков: Вуцов беше човек с голям замах

10 областни управители се събраха за 20-годишнината на администрацията в Разград

Сивия Кардинал на синьото небе

Анонимен дарител остави 2000 лв. зад олтара на църква

Започват ремонти на жп-гарата в Нова Загора

В бивше начално училище ще помагат на болни деца и семействата им

Музеят „Етър” в Габрово стартира дарителска акция Кампанията е посветена на 55 години от откриването му

Всички цистерни са изведени от Хитрино

На 11-тия ден от операцията, успешно са изведени всички цистерни от Хитрино. Това съобщи пред журналисти гл. комисар Николай Николов, директор на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението.

„Усилията на над 800 души дадоха резултат и в 14.00 часа хората от южната част на селото започват организирано да влизат по домовете си.

„Според мен и моите експерти теоретично няма никаква опасност по къщите, но въпреки това ще направим проверка и замервания за евентуално наличие на горим газ, за да бъдат спокойни и уверени в своята безопасност жителите на Хитрино“, каза Николов.

По думите му предприетите мерки след подаването на сигнала за произшествието на гара Хитрино са изключително точни – преди всичко охлаждането на цистерните.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Добре бе,разбрахме! Три дни не можете да изправите една цистерна и да я подготвите за извозване от селото! Ами ако се беше разсипала, без да гръмне, влакова композиция с 10 цистерни? Там щяхте да зимувате и РБ щеше да остане без огнеборци и полиция.

  2. За какъв горим газ става въпрос? Първо беше пропан-бутан, сетне пропилен! Първо беше гръмнал газът от 6-та цистерна, сега – от 10-та… Сега пък какво ще имервате? Пропиленът има характерна остра миризма и лесно се усеща неговото наличие. Освен ако от престоя на студено са ви запушени носовете. Апропо, вие ли излъгахте премиера, че този газ се утаява по мазетата и сайвантите? Той изтърси това публичо и учениците запонаха да се будалкат със знанията му по химия.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.