Над 2,7 млн. лева вложиха в саниране на блокове в Свищов

Откриха 10 грама канабис в 18-годишен шофьор

ТИР се заби в къща в Борован, двама са ранени

17 млн. долара не стигнаха за първото Porsche Провали се търг за уникален автомобил от 1939 г.

Шофьор и моторист пострадаха при катастрофи в Търновско Единият е с пет счупени ребра

Марги Хранова и Дарко: Рецептата е да бъдеш истински

Бойко Борисов: Имаме предложения от други държави да ни защитават от хакери Обмислят законови промени, даващи възможност за големи заплати в администрацията за специалисти по киберсигурност

Приключи проверката в БНР Има данни за престъпление по служба, извършено от директора на дирекция „Техника“ Пламен Костов

Започват проверки на шофьорите и автобусите, превозващи деца

Петьо Блъсков: Да спрем да мятаме насам и натам фразата „свобода на словото“ Оплескали са работата в БНР, а изборът на главен прокурор заприлича на конкурс за красота, каза главният редактор на в. "Труд" в интервю за БНТ

Малина Крумова: Е-тротинетките ще се третират като велосипеди

Гравитация има и в геополитиката Малинов е напълно неподходящ за изпълнение на конспиративни задачи за тайни служби

Какво е вегетарианец втора степен?

Граждани сигнализирали за пастора педофил още през 2015 г.

В столицата завършиха 64 хил. кв. м офиси

ВСС назначи зам.-апелативен прокурор на Апелативната прокуратура в Търново

С единодушно решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет Таня Недкова е назначена на длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-апелативен прокурор” на Апелативна прокуратура – Велико Търново.

„Актът за встъпване в длъжност беше връчен тържествено от Апелативния прокурор Огнян Басарболиев в присъствието на целия колектив ВТАП“, съобщиха от ведомството.

Прокурор Недкова има 28 години юридически стаж, от които 27 години в прокуратурата. През периода 1990-1996 г. е работила в Районна прокуратура – Горна Оряховица, като от 1992 г. до 1996 г. е била районен прокурор. От 1998 г до 2009 г. е работила в Окръжна прокуратура – Велико Търново като окръжен прокурор и административен ръководител.

От октомври 2009 г. до момента е прокурор в Апелативна прокуратура – В. Търново. Има ранг „Прокурор във ВКП и ВАП“. Прокурор Недкова е с най-голям прокурорски стаж, има административен опит като окръжен прокурор, с доказана висока квалификация, добре обосновани и мотивирани актове, като за отлична работа е награждавана многократно от ВСС и от ръководството на Прокуратурата на РБ.

Прокурор Недкова е назначена на длъжността след пенсионирането на досегашния заместник–апелативен прокурор Стоян Вараджаков, който за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения беше отличен от Главния прокурор на Р. България Сотир Цацаров с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“.

За висок професионализъм Стоян Вараджаков получи и отличието „личен почетен знак златен – първа степен“ от Прокурорската колегия при ВСС.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.