Инж. Мирослав Мазнев, КСБ: Асфалтът храни страшно много Помолихме премиера да не се огъва от политическо говорене, каза изпълнителният директор на строителната камара

Посланик Анатолий Макаров: Надявам се „Турски поток“ да мине през България

6 години затвор за водача, който блъсна и уби балетистa Мартин Чиканов

“Анфийлд“ по план „Ататюрк“

Кметът на Шумен срещу нова цена на водата Призовава КЕВР да преосмисли увеличението

Вътрешният министър: Не е необходима промяна на мерките за сигурност в България

Четирима пешеходци ранени за ден във Варна

Вижте протеста на строителния бранш през обектива на „Труд“ (СНИМКИ)

Иззеха 150 000 къса цигари без бандерол във Видин

Автобус изгоря във Велинград Няма пострадали при инцидента

Финансовата директорка на Huawei бе освободена под гаранция в Канада

Домът за медико-социални грижи във Варна получи дарение от „Българската Коледа“ Робот за прохождане ще помага на болни деца

Петима загинали при стрелба в катедрала в Бразилия Секунди преди полицията да го залови, стрелецът се е самоубил пред олтара

Шефът на СДВР Ивайло Иванов е предложен за главен секретар на МВР

Парламентът прие на първо четене да отпадне номерацията на партиите в бюлетината

ВСС ще гласува отново кандидатурата на Георги Чолаков за шеф на ВАС

Пленумът на Висшия съдебен съвет обсъди указа на президента, с който предложението за назначаване на Георги Златев Чолаков за председател на Върховния административен съд, се връща за повторно предложение.

С 18 гласа против Пленумът отхвърли предложението процедурата по избор на председател на ВАС да продължи от етапа на изслушване на двамата участвали в нея кандидати, гласуване и избор, и представяне на предложение до президента за кандидата, събрал необходимото мнозинство.

Пленумът реши да отправи покана за явяване на Георги Чолаков пред членовете на ВСС, за отговор на поставени от тях въпроси. Поканата с решение за гласуване включва като точка първа в дневния ред на редовното заседание на Пленума на 19.10.2017 г.

Членовете на ВСС се запознаха днес с писмено заявено от г-н Чолаков желание да отговори на техни въпроси, за да „защити името си и идеите, които отстоява за управлението на Върховния административен съд“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.