Втори шанс за любовта - Джей Ло се мести заради Бен Афлек

Една от любимите звездни двойки на Холивуд - Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да подхранват интереса към подновената им любов. 

Западните медии съобщават, че певицата активно търси жилище в Лос Анджелис, което да купи, за да бъде по-близо до Бен Афлек.

Вероятно нещата между тях са потръгнали добре, имайки предвид, че Джей Ло е готова да се премести в името на новото начало с бившия си годеник.

 В момента двойката живее разделена - Афлек е в Лос Анджелис, а Лопес в Маями.

"Това лято тя ще пътува между Лос Анджелис и Хамптън, но Лос Анджелис ще бъде нейният пристан... Тя сериозно обмисля преместване там и дори вече разглежда училищата в околността", казва близък на актрисата.

Източникът добави, че Лопес, дори очаква с нетърпение да бъде отново близо до Афлек: "Тя е развълнувана от новото начало и топлите отношения с Бен".

За първи път за събирането на двойката се заговори през април, когато Бен беше забелязан в къщата на бившата си любовница, с която се срещаше от 2002 до 2004 г. и за която щеше да се ожени. Според източник, близък до двойката, Бен и Дженифър са се събрали в много подходящо време и за двамата: Лопес наскоро се раздели с Алекс Родригес, за когото беше сгодена, а Афлек прекрати връзката си с Ана де Армас, така че те бяха в много подобни ситуации.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица