На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Вход за извънземни или сянка на планетата?

Кадър от Youtube

Любители на конспиративни теории откриха правоъгълен обект на Меркурий, за който твърдят, че е вход за извънземни, намиращ се на повърхността на планетата, пише британският вестник “Мирър”.

Правоъгълният обект е забелязан първо от сателитни изображения на Скот С. Уоринг от наблюдателна станция на НЛО, който твърди, че това е доказателство за съществуването на вход към планетата.

 

Видеозаписите са качени от уфолога Тейлър Глокнър от Secure Team 10, представящи последните новини около НЛО, който има собствена теория за заснетия правоъгълен обект.

“Космическите агенции рядко говорят за Меркурий”, казва Тейлър Глокнър. “Извиква въпросът дали има причина да се говори рядко за планети като Меркурий, може би това е така, защото те не желаят вниманието да се фокусира върху тях”, допълва Глокнър.

Тайлър посочва, че правоъгълният обект “се е появил съвсем естествено” и около него няма други сходни по форма и големина явления.

След подробно разглеждане на образа, той предлага алтернатива на теорията на Уоринг.

“Стана ми ясно, че това не е точно вход. Това е нещо много по-впечатляващо и загадъчно”, казва Глокнър.

Тейлър Глокнър отговаря на критиците, които смятат, че това е просто черен правоъгълник или сянка: “Откъде идва тази сянка, защо размерите й са толкова големи?”.

“Това, приятели мои, е голям правоъгълен обект с монолитна структура, разположена над повърхността”, казва Глокнър.

Кадрите са качени от Secute Team 10 в Youtube на 8 ноември и са гледани повече от 238 ооо пъти.

Зрителите са разделени в мнението си за обекта: “Прилича на електрически заряд”. “Това е просто една сянка на Меркурий, а  не вход за извънземни”, казват други.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. До “Труд онлайн”: Уважаеми дами и господа, моля Ви най-настойчиво: СПРЕТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТЕ!!! сПРЕТЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! тО БИВА БОЛНИ ФАНТАЗИИ, БИВА, БИВА, НО СТИГНАХТЕ ДО ФАЗА, ЧЕ И НАЙ-ПОДАТЛИВИТЕ НА ТОЗИ РОД МАНИПУЛАЦИИ ще ви кажат: СТИГА!!! СТОП!!! БАСТА!!! И един въпрос, с който съм убеден 1000000000%, че ще ви накарам да се поне изчервите задочно и да се засрамите вътре в себе си. Така, я ми кажете на какъв ГИГАНТСКИ СТРУГ и къде се намира той в Слънчевата система, е НАПРАВЕНА ПЛАНЕТАТА МЕРКУРИЙ с нейната и д е а л н а с ф е р и ч н а форма???

  2. Това да не е къща вместо планета че това черното ми прелича на врата? Стига стевярвали бе хора, кои е.аправил снимката? Ит каде е изтекла? Дабе и да има нещо ниепоследни ще го видим наса е гледала, гледала пресяла всичко пуснала е снимка заучебник и въпреки това пак спеколаций.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.