Вход за извънземни или сянка на планетата?

Любители на конспиративни теории откриха правоъгълен обект на Меркурий, за който твърдят, че е вход за извънземни, намиращ се на повърхността на планетата, пише британският вестник "Мирър".

Правоъгълният обект е забелязан първо от сателитни изображения на Скот С. Уоринг от наблюдателна станция на НЛО, който твърди, че това е доказателство за съществуването на вход към планетата.

https://www.youtube.com/watch?v=3_wBegTG6RE

 

Видеозаписите са качени от уфолога Тейлър Глокнър от Secure Team 10, представящи последните новини около НЛО, който има собствена теория за заснетия правоъгълен обект.

"Космическите агенции рядко говорят за Меркурий", казва Тейлър Глокнър. "Извиква въпросът дали има причина да се говори рядко за планети като Меркурий, може би това е така, защото те не желаят вниманието да се фокусира върху тях", допълва Глокнър.

Тайлър посочва, че правоъгълният обект "се е появил съвсем естествено" и около него няма други сходни по форма и големина явления.

След подробно разглеждане на образа, той предлага алтернатива на теорията на Уоринг.

"Стана ми ясно, че това не е точно вход. Това е нещо много по-впечатляващо и загадъчно", казва Глокнър.

Тейлър Глокнър отговаря на критиците, които смятат, че това е просто черен правоъгълник или сянка: "Откъде идва тази сянка, защо размерите й са толкова големи?".

"Това, приятели мои, е голям правоъгълен обект с монолитна структура, разположена над повърхността", казва Глокнър.

Кадрите са качени от Secute Team 10 в Youtube на 8 ноември и са гледани повече от 238 ооо пъти.

Зрителите са разделени в мнението си за обекта: "Прилича на електрически заряд". "Това е просто една сянка на Меркурий, а  не вход за извънземни", казват други.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Наука