Въвеждат временна организация на движението в София заради пътни ремонти Закрива се спирка с код 1155 „СК ЦСКА” за автобусни линии 1, 3, 5 и 6 в северното платно на бул. „Шипченски проход”

Снимка: Архив

Въвежда се временна организация на движението за рехабилитация на бул. „Шипченски проход”, от ул. „Иван Димитров-Куклата” до бул. „Асен Йорданов”, съобщиха пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 4 юли 2017 г. до 24.00 часа на 15 юли 2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по северното пътно платно на бул. „Шипченски проход”, между ул. „Иван Димитров-Куклата” и бул. „Асен Йорданов”. Движението ще се извършва двупосочно по южното пътно платно на бул. „Шипченски проход” в посочения участък.

За същия период от време мотрисите от трамвайна линия №20 в участъка на ремонта ще преминават двупосочно през маневрено трамвайно ухо „Гео Милев”. В посока център, мотрисите от линия №20 ще спират на разкритата трамвайна спирка в ухото с код 0596 „Гео Милев”.

Закрива се спирка с код 1155 „СК ЦСКА”, намираща се в северното пътно платно на бул. „Шипченски проход”, след кръстовището с бул. „Асен Йорданов” в посока ж.к. „Гео Милев” за автобусни линии 1, 3, 5 и 6.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.