Баща наркоман намушка с нож 7-годишното си дете във Варна

Премиерът Борисов: Много правителства работиха за отпадането на мониторинга, всички трябва да са доволни

Банката за развитие посреща акционерите на Европейския инвестиционен фонд в София

Самолет се разби на улица в Бразилия, има жертви и ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Осем души са обвинени за престъпления, свързани с изборите Главният прокурор е поискал от ЦИК разрешение за привличане като обвиняеми на 7 кандидати за кметове и съветници

Вижте Наум Шопов и Теа като деца

Полицията издирва водач, избягал след катастрофа с велосипедист

Дуейн Джонсън-Скалата е най-готиният баща за 2019

Кали израснала на село

Ограничават движението в тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ утре

Камионът-ковчег в Есекс – с българска регистрация, собственост на ирландка Напуснал България през юни 2017 г.

Над 100 000 души денонощие без вода

Забраниха на обвиняем за убийство да посещава квартал в Монтана

Във ВМЗ-Сопот горди от номинацията „Работодател на годината 2016“

Членовете на Борда на директорите на „ВМЗ“ ЕАД – Сопот са горди, че са номинирани за приза „Работодател на година 2016“ на Министерството на труда и социалната политика, който ще бъде връчен на 15 декември. Само допреди 1,5-2 години най-голямата държавна оръжейница у нас бе застрашена от фалит. Днес персоналът в дружеството надхвърля 4200 души, а над 1300 са новоназначените през 2016 г.

d-r-ing-gecov

Средната работна заплата във ВМЗ стана 950 лв., а през декември ще достигне 1400-1450 лв. За втора година поред всички работници и служители получават коледна надбавка от една минимална за дружеството работна заплата от 462 лв. В Колективния трудов договор пък бе включена клауза за допълнително здравно застраховане, като предвидената годишна премия по застрахователната полица е в размер до 300 000 лв.

„Работниците и служителите са най-важният ни актив, а ключова за успеха на „ВМЗ“ е мотивацията им за работа. Освен броят на назначените хора са важни и условията, в които те вече работят. Убеден съм, че освен голям производител скоро ще се превърнем и в най-иновативното предприятие в страната“, коментира изпълнителният директор д-р инж. Иван Гецов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.