Във връзка с ремонти дейности на улица „Марица“ в Благоевград е възможно нарушаване във водоподаването през почивните дни

Снимка: Архив

Възможно е през почивните дни да има нарушено водоподаване на улица „Марица“ в Благоевград. Предвид усилените строително-монтажни дейности, които протичат по реконструкцията на улицата в участъка от бул. „Димитър Солунски“ до улица „Бодрост“, има вероятност за непредвидени прекъсвания и на тока, които благодарение на работата на Община Благоевград, съвместно с останалите институции, ще бъдат отстранявани по възможно най- бързия начин.

Обновяването на участъка е част от мащабния проект „Благоустрояване на градската среда”. По време на СМР дейностите ще бъде обновена надземната и подземна улична инфраструктура, ще бъдат ремонтирани тротоарните настилки, изграждане на ново енергоспестяващо улично осветление, ще бъдат облагородени  зелените площи.

Община Благоевград апелира жителите да проявят разбиране и при необходимост да сигнализират на Горещия телефон на институцията - 073 88 44 34.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България